Mikijev zabavnik

turbo-ajvar:
ja sam najviše voleo ono( kako se zvaše), miki kad je detektiv, a ti treba da uočiš kako je on došao do rešenja ko je zločinac
Zvalo se mikijeva zagonetka i ja sam to obozavao inace nisam propustao skoro nijedan broj,kupovao sam ga svake srede i bilo mi je krivo kad je prestao da izlazi.Imam sada zadnji broj zajedno sa jos 150 brojeva...

90-tih godina na Zelenjaku sam imala svog "dilera" stripova-Stevu.Čovek je jedini imao FIKSNI telefon na tezgi(tada mobilni nisu bili svima dostupni),pa je tako ugovarao poslove.Imao je najbolju ponudu stripova,"Mikijeve zabavnike" s početka sedamdesetih,kada su na naslovnoj strani bile table sa kratkim stripom...ali je Steva znao i njihovu cenu,pa sam silno bogatstvo ostavila kod njega!Međutim,nije mi žao,u slast sam ih čitala! :)

Treba mi pomoć od nekoga sa dobrim pamćenjem ;)

Potrebna mi je informacija u kom broju Mikijevog zabavnika ili almanaha je izašla jedna epizoda sa Bajom Patkom.

Nisam siguran kako se zove ali evo kratkog opisa: Bogati Baja Patak uživa i kupa se svakodnevno u svom punom trezoru sa novcem, ali jednog dana mu nestaje sav novac jer je zbog neke erozije ili sl. propao kroz pod sefa i nestao kroz neke podzemne pecine. Na kraju mu Raja, Gaja i Vlaja pomažu da izvuče novac, deo po deo uz povoć njihovih malih igračaka-vozića.

Mislim da je to izašlo u Almanahu, ali nisam siguran, a starost je otprilike oko 30 godina. Ima li neko ko se seća te epizode?

Pozdrav

Treba mi pomoć od nekoga sa dobrim pamćenjem ;)

Potrebna mi je informacija u kom broju Mikijevog zabavnika ili almanaha je izašla jedna epizoda sa Bajom Patkom.

Nisam siguran kako se zove ali evo kratkog opisa: Bogati Baja Patak uživa i kupa se svakodnevno u svom punom trezoru sa novcem, ali jednog dana mu nestaje sav novac jer je zbog neke erozije ili sl. propao kroz pod sefa i nestao kroz neke podzemne pecine. Na kraju mu Raja, Gaja i Vlaja pomažu da izvuče novac, deo po deo uz povoć njihovih malih igračaka-vozića.

Mislim da je to izašlo u Almanahu, ali nisam siguran, a starost je otprilike oko 30 godina. Ima li neko ko se seća te epizode?

Pozdrav

E, mislim da imam taj broj, pogledaću.

Back