Mik Džeger zbog zavisnosti od seksa otišao na lečenje, a onda zaveo i terapeutkinju

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
264.776

Mik Džeger zbog zavisnosti od seksa otišao na lečenje, a onda zaveo i terapeutkinju​

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Мик_Џегер
1624894206-h_55450993-750x499.jpg

Na prvi pogled, moglo bi se pomisliti da posle više od 50 godina pod reflektorima frontmen The Rolling Stonesa, Mik Džeger, više nema nikakvih tajni. Ipak, autor Kristofer Anderson u svojoj knjizi je napisao da i dalje postoje mnoge neispričane priče – među njima i navodna zavisnost od seksa.

Anderson, koji prati Džegerovu karijeru već više od četiri decenije, sve je to opisao u knjizi „Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger“, objavljenoj pre dve godine, u izdanju Simon & Schustera, dela CBS-a.

Za potrebe knjige razgovarao je sa članovima porodice, prijateljima, saradnicima, suprugama i ljubavnicama, ali ne i sa samim Džegerom. Prema njegovim rečima, pevač je tokom života imao oko 4.000 ljubavnica

„Bio je vrlo aktivan“, kaže Anderson i dodaje: „Sam je jednom rekao: „Nisam nikakav uzor vrline“, i bio je u pravu.

Anderson ističe da je posebno pazio na tačnost svake informacije:

„Počeo sam da pratim Stonse još 1969. na Altamont festivalu… Radio sam za Time magazin, bavim se ovim poslom 46 godina i uvek pazim da svaka činjenica u knjizi bude potvrđena iz više izvora, koje sam naveo u knjizi.“

Kako dodaje, Džeger je vodio život osmišljen da šokira javnost:

„Živeo je poprilično razuzdano.“

Pored toga, imao je i ozbiljne lične probleme.

„(Manekenka i glumica) Džeri Hol je, nakon što je 23 godine trpela njegova neverstva, izjavila da je on zavistan od seksa i da mu je potrebna pomoć. Kit Ričards mu je takođe savetovao da potraži pomoć, i svi su bili oduševljeni kada je odlučio da ide kod seksualnog terapeuta – sve dok nije zavodio tu terapeutkinju. To vam dovoljno govori o kakvom se čoveku radi, o nekome ko ima lične demone i opsesije“, zaključio je Anderson.

https://nova.rs/zabava/showbiz/mik-dzeger-zaveo-terapeutkinju-za-zavisnost-od-seksa/

„(Manekenka i glumica) Džeri Hol je, nakon što je 23 godine trpela njegova neverstva, izjavila da je on zavistan od seksa i da mu je potrebna pomoć. Kit Ričards mu je takođe savetovao da potraži pomoć, i svi su bili oduševljeni kada je odlučio da ide kod seksualnog terapeuta – sve dok nije zavodio tu terapeutkinju. To vam dovoljno govori o kakvom se čoveku radi, o nekome ko ima lične demone i opsesije“, zaključio je Anderson.
Ovo više govori o kakvoj se lujki od "terapeutkinje" radi

Back