Mihael Šumaher ubija po Srbiji!

Isto,pomislio sam da je ubio nekog ovde,a covek dosao da lovi.
Vidis,u srpskim sumama smeju da love samo bradonje,i to radikali.Toma Nikolic,na primer.Ali zato stranci nikako.To je krsenje zakona,i moralno je nedozvoljivo i nezamislivo.Mislim da bi Shumaher trebao da bude optuzhen i poslat u Kamenicu na duze vreme.Pod hitno! :?

~Petar~:
ne razumem likove kojima je fetish da roknu srnu ispred sebe.
QUOTE]
Како већ рекох, ни ја.

ko ona dece bolidi sto kao klinci hvataju i muce macke, ili pale paukove i insekte, gadjaju golubove iz vazdusne ( imao sam ludog komsiju, sve palio lupom, a imao je i vazdusnu)[/
Да. Али мислим да су то клинци "покупили" од примера из своје породице, и околине међу одраслима.

Ma lovci su isfrustrirane impotentne retardirane sadističke jajare.
Još kad dođu pa cinično kažu da vole prirodu i životinje i ubije srnu, ili zeku.
Poslao bih ja njega malo golišavog u livadu, pa da ja uzmem "crnu strelu" pa polako da duvam u rog, ločem rakijetinu i ganjam ga po livadi.
Ako voliš prirodu, posadi drvo, očisti livaduna obodu grada ili sela, odnesi kukuruz ili senio zimi u šumu, a ne uzimaj karabin.

Samanta_:
Jel ovako bolje? ŠUMI LOVI PO SRBIJI!
Mihael Šumaher,sedmostruki šampion sveta u Formuli 1, dolazi u našu zemlju da bi lovio jelene kapitalce. :lol: :lol: 8-)

Super vest..........najzad i u ovu vukoyebinu da zabasa neka poznata faca, iz sveta..........

sto neko rece, svakog dana polupijani i pijani lovci i lovokradice, pucaju na sve sto se mrda po sumama Srbije, a sada je frka sto ce covek da ostavi nekoliko desetina hiljada evra za jelena???? :confused:

inagadadavida:
Super vest..........najzad i u ovu vukoyebinu da zabasa neka poznata faca, iz sveta..........

sto neko rece, svakog dana polupijani i pijani lovci i lovokradice, pucaju na sve sto se mrda po sumama Srbije, a sada je frka sto ce covek da ostavi nekoliko desetina hiljada evra za jelena???? :confused:
Ma meni se gadi i polupijani lovac i Šumaher. Neka ide u Vrnjačku Banju i leči reum, a ne da ubija životinje po Srbiji, ako hoće da ostavi pare, neka kupi nešto ovde, pa donira napuštenoj deci.

filatelista:
Ma meni se gadi i polupijani lovac i Šumaher. Neka ide u Vrnjačku Banju i leči reum, a ne da ubija životinje po Srbiji, ako hoće da ostavi pare, neka kupi nešto ovde, pa donira napuštenoj deci.

Yebi ga , filatelista.........svet je nepravedno mesto , ali lovni turizam je jedna od sansi Srbije , da se ozbiljnije udene na turisticku kartu sveta.........

Mozda ne bi bilo lose, da predjes kod Mladje , kod njega ima program za zastitu zivotinja, vodi ga onaj reziser.......... :wink:

inagadadavida:
Yebi ga , filatelista.........svet je nepravedno mesto , ali lovni turizam je jedna od sansi Srbije , da se ozbiljnije udene na turisticku kartu sveta.........

Mozda ne bi bilo lose, da predjes kod Mladje , kod njega ima program za zastitu zivotinja, vodi ga onaj reziser.......... :wink:
Ma koji turizam je to? Koja karta? Pa civilizovan svet je to davno prevazišao. To dolaze koje kakvi grobovi, ponajviše Italijani i love ptice, znam iz prve ruke.
To je bila odlična ideja Paskaljevića. Ne mislim da promenim strančki dres zbog toga
g055.gif
, nego ću da delujem sam....
Na upoznavanju sa odvratnostima te vrste "turizma".

Не подржавам лов!То је иживљавање над животињама!
Па погледајте последице свега тога...Ловци прекидају ланац исхране.Нема довољно животиња којима се хране предатори као што су лисица и посебно вук.Онда људи по селима имају проблема,јер не могу да сачувају овце од гладних вукова.

Лов ради спорта и забаве је чист идиотизам и дивљаштво најгоре врсте.То је злочин над животињама!

inagadadavida:
Pa, gospodo , kada ste tako humani , sto se ne zalozite, za malo humaniji odnos prema ovim zivotinjkama, koje u ovo vreme skice sirom Srbije???? :confused:

svinjathumbnaileo7.gif
Не подржавам ни то.Али се то не ради због задовољства и спорта.То је битна разлика!

Треба више јести биљну храну,мање меса...сем рибе...
Ја свињетину ни не једем.

Back