Migrantska kriza srušila je mitove i bajke o EU

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
Pričali su nam strani političari, a pogotovu domaći plaćeni lajavci, kako treba da težimo ka EU jer se tamo brišu granice, čovek ima dostojanstvo, tolerancija bla bla

Ova izbeglička kriza je srušila sve te bajke i mitove o EU koju nam stalno plasiraju

Ljude tretiraju kao stoku, tuku ih, zatvaraju, hrane ih kao životinje (snimak iz Mađarske), u Britaniji im vodenim šmrkovima zabranjuju da pređu Lamanš, dok ovi drugi bi da prime samo izbeglice hrišćane a ne i muslimane...

E da, a o "brisanju granica u EU" mislim da je suvišno pričati nakon ovih ograda visokih 3 metara sa bodljikavim žicama na vrhu

Jedna kriza je bila dovoljna da EU pokaže svoje pravo lice, a vi i dalje verujte o tamošnjem "dobrom životu, toleranciji, dostojanstvu" i ostalim pričama za malu decu

Nakon svega mislim da su i EU plaćenici ostali bez argumenata

Putin: "Možda je tačno da sam proterao 5 miliona žena i dece iz Sirije, ali to je moja osveta za poraz rusije protiv Regana."

И за тебе један лекић.

YXJ0bWFnYXppbi1lemhldmlrYS5ydQ==!0515.jpg

Pričali su nam strani političari, a pogotovu domaći plaćeni lajavci, kako treba da težimo ka EU jer se tamo brišu granice, čovek ima dostojanstvo, tolerancija bla bla

Ova izbeglička kriza je srušila sve te bajke i mitove o EU koju nam stalno plasiraju

Ljude tretiraju kao stoku, tuku ih, zatvaraju, hrane ih kao životinje (snimak iz Mađarske), u Britaniji im vodenim šmrkovima zabranjuju da pređu Lamanš, dok ovi drugi bi da prime samo izbeglice hrišćane a ne i muslimane...

E da, a o "brisanju granica u EU" mislim da je suvišno pričati nakon ovih ograda visokih 3 metara sa bodljikavim žicama na vrhu

Jedna kriza je bila dovoljna da EU pokaže svoje pravo lice, a vi i dalje verujte o tamošnjem "dobrom životu, toleranciji, dostojanstvu" i ostalim pričama za malu decu

Nakon svega mislim da su i EU plaćenici ostali bez argumenata

Da, da u EU je lose pa zato prolaze kroz "sito i reseto" da bi stigli do tog "pakla".

У ЕУ је супер.

Међутим нема места за све гладне гузице овог света, у којима се без сумње препознају многе колеге.

Саучешће. Можда вреди пробати у Узбекистану?

У ЕУ је супер.

Међутим нема места за све гладне гузице овог света, у којима се без сумње препознају многе колеге.

Саучешће. Можда вреди пробати у Узбекистану?

Да, један од tagline-ова Вене је "Wien hat Kultur".

Нажалост, Азија вреба већ са погрешне стране Alßer Strasse-a, па ваља бити на опрезу.

EU placenici ce i dalje da laju , jesu ostali bez argumenata - ali nisu ostali bez sendvica !

sad dobijaju qu.rac, a ne sendvice zar ne vidis kolika je kriza u EU?

- - - - - - - - - -

Austrougarska je poslala vojsku na granici sa Srbijom. Samo da ne predju do Zemuna...

uvek pomislim : nema vise budala, ali uvek izroni jedna vise

ali mi nismo u eu zato i mogu da dizu ograde

Ограде дижу неки криви људи, нпр. Фашистички Диктатор Господин Орбан.

Цивилизовани људи дочекују унесрећене широм раширених руку.

Затим ће се сваки појединачни случај размотрити, и они који немају разлога да буду ту ће бити дискретно бити депортовани назад кући.

Те ограде, пребијање деце, бацање хране као стоци, потапање под Дунав и сличне специјалности су ипак одлика неких не много квалитетних људи.

Зато сам лично поносан што је већина Србије решила да се опходи као цивилизовани свет, али ми је жао што је већина колега са Крстарице фан "Ти ћеш следећи под Дунав" Оркана.

Постоје две Мађарске: Она која је свету подарила чардаш, сецесију у Будимпешти, хемијску оловку, витамин Ц, хиљаду година културе и уметности.

А опет, ту је и она која је се састоји из цариника који отима 2 пакле цигарета јер је закон да смеју да се унесу 2 паклице у ЕУ.

Нисам ни сумњао коју ћете изабрати.

Затим ће се сваки појединачни случај размотрити, и они који немају разлога да буду ту ће бити дискретно бити депортовани назад кући.

Bas bih voleo da vidim kaka ce izgledati "diskretna" deportacija vise miliona azijata i afrikanaca u kratkom roku...

Back