Мигранти као Монголи нови господари Запада!

Уопште нисам написла да треба мигранте зауставити да живе на словенским земљама , него да док иду ка Западу , треба им тај пут олакшати ..Гледам како су их Белоруси лепо дочекали и превоз им обезбедили ..

Пољаци су будале што бране Запад од миграната и Хрвати исто тако ..Када је 90тх била велика пропганда против српског народа , има реприза на јутубе ЦНН докумнетарци , тада се Запад изругивао српском народу и Боју на Косову ..

Један од полтичара са Запада је рекао да је српски народ себе сам означио као браниоца Еропе и ако то нико од њих није тражио .

Овако како пада Западна Европа , тако је пао и Рим ..

Он који су служили Риму су имали илузију о утопији која је ту да брани све људе који живе у њиховим оквирима , међутим када су дошли до Рима видели су
да су преварени ..тако ће и ови мигранти када дођу до Немачке ,до Запада, видеће да су преварени и онда ће се организовати и уништити Запад , довести своје законе ...свашта ће ту да буде ...

Правитзи савезнике од миграната , указати им да је Запад тај који је срушио њихове државе ..

Немогуће , да ови милиони људи дођу на Запад и да буду сретни када виде да су преварени , да им је Запад уништио државе покрела да би на томе профитирао..Не постоји та доза толерације у људском бићу која би преко тога прешла .

I Poljaci su zapad jer su katolici, 'ne? :P

I Hrkiji isto.

Пољаци су слуге Запада , њих су нахушкали да бране Запад од миграната а у ствари не виде да је Запад тај који је те мигранте направио и наменио управо Пољској ..

једном речју Пољаци су тупави , нема ту неке интелигенције , имплусивни су , довољно је само да их неко нахушка и они крећу са чопоративним организовањем и мржњом

уосталом као и Хрвати , Укрјаиници ..

Svi ti strahovi malih ljudu od muslimana i migranata su iracionalni i posledica su lične skučensti. Sve te ksenofobije i fobija od razičitosti podstaknute su šovinističkim i nacistikim ideologijama kojima nije mesto u savremenoj Evropi. Zato Evropa treba da odbaci skučene poglede iz prašnjavih sokaka i primi te unesrećene jude koji će smanjiti cenu rada a poštenom preduzetniku doneti veći profit , državi veći porez.

prvo će da guze Narodne Patrole u sremskoj

nemoj posle: "ja sam oštro osudjivao narodne patrole"

Заправо , дуго сам сумњала , али сада након овог у Белорусији сам схватила да заправо народне патроле раде за Западне центре ..Гледам њихове садржаје и једном приликом долазе у неку кућу а тамо полусмрзнут човек из Либије, онако измучен човек а овај дебил му говори "Ми смо народне патроле , дошле смо да вам кажемо да не дирате наше жене , нашу децу.."а овј га прекида и на СРПСКОМ му говори :"У реду је брате , разумем ја сам из Либије, нeмoј да ме снимаш "

а овај дебили наставља :"Шта сте ви дошли овде итд"...Каже овај човек онако поносно , али и понижено "Ја сам Гадафијев , идем на Запад, БРАТЕ "

ПРВО , КО ЈЕ ДЕБИЛУ ДАО ПРАВО ДА СНИМА ЉУДЕ , ДРУГО КОМЕ ОН ТЕ СНИМКЕ ДОСТАВЉА ЦИА, можда ..или некој Западној гарнитури ..некој Зaпадној служби

a karaće i one prekodrince po Vojvodini što su se junački doselili pa spopadali
Заправо , дуго сам сумњала , али сада након овог у Белорусији сам схватила да заправо народне патроле раде за Западне центре ..Гледам њихове садржаје и једном приликом долазе у неку кућу а тамо полусмрзнут човек из Либије, онако измучен човек а овај дебил му говори "Ми смо народне патроле , дошле смо да вам кажемо да не дирате наше жене , нашу децу.."а овј га прекида и на СРПСКОМ му говори :"У реду је брате , разумем ја сам из Либије, нeмoј да ме снимаш "

а овај дебили наставља :"Шта сте ви дошли овде итд"...Каже овај човек онако поносно , али и понижено "Ја сам Гадафијев , идем на Запад, БРАТЕ "

ПРВО , КО ЈЕ ДЕБИЛУ ДАО ПРАВО ДА СНИМА ЉУДЕ , ДРУГО КОМЕ ОН ТЕ СНИМКЕ ДОСТАВЉА ЦИА, можда ..или некој Западној гарнитури ..некој Зaпадној служби
svašta pitchka rodi :kafa:

Tako je treba Srbija kao njena bratska Belorusija da pusti sve migrante i da im da kuce i naseli pusta sela.

Kako objasnjavas da CCP nije uvela penzioni sistem u Kini, vec pusta sirov kapitalizam, dok rade jedu, kad ne rade da crknu
Azijske ''vrednosti''.

I u kapitalistickoj prebogatoj J. Koreji penzosi zive ko klosari.
S. Koreju, Vijetnam, Tajland, Mongoliju, Filipine.... i slicnu sirotilju da i ne spominjem.

Mozda je samo Japan izuzetak.

Tu se odmah postavlja pitanje, ako snima za CIA, otkud tebi ti materijali da ih gledas

Znaci da si ti ubaceni agent, prodana dusa, spijuncina strane agenture

Izdala si se

jedan drugar je u nekoj diskusiji primetio
"shiptr ne ide bg odma da osvoji. tamo prodaje semenke i baklave i sampite. on kupi na kim kucu i okucnicu od komsije. pa od drugog. i tako dodje do vr , nisa, kragujevca. Za Bg ce mu trebati nekih 50-70 god. ne zuri sipak. To je smislio to ce i uraditi"

tako i ovi "muceni probni baloni" ... od nekuda dosli. kuda su krenuli? samo oni znaju.
Ja bih voleo da nas preskoce da mi njima budemo smwsni.

Idem na neko brdo odande cu bolje videti, valjda
Jeste, sipci ce da osvoje karinu tako sto ih je duplo manje od Srba i sa krivotvorenim popisima gde se isti broje u tri exYu republike i Albaniji. :lol:

ауторска тема

Разарање Пекинга 1215 према легенди је уследило након што су Кинези ухватили једног Монгола и држали га заточеног у кавезу , допуштајући да га деца гађају и злостављају , да га изгладњују , да му се изругивају и подсмевају ..

На кавез су ставили натпис подргуљивог садражаја "Монголи као владари Кине"

Према легенди Тибетски мистици су долазили пред кавез и преклињали монголе да их поштеде када преузуму Кину ..на крају то се и десило , након што је номадско племе , ни од куда дошло и сравнило Кину са земљом и разрушило Пегинг , они су поштедили Тибет ..

Ова давна легенда нам говори , да они који су данас номадски мученици , ови несрећници мигранти , већ сутра могу да загосподаре ..

Шта као сутра , ова нова номадска скупина мигранта се уједини под вођством неког кана у РОТЕРДАМУ или Берлину и сравни Запад са земљом , да ли смо заслужили да наше словенске земље поштеде ?

Да ли је Лукашенко попут тибетских мистика препознао оно што следи , те их је угостио и рекао , хипотетички ..:"Када постанте велики и снажни , поштедите словенске земље"

Убијен полицајац у обрачуну са мигрантима​

Бугарски полицајац убијен је у оружаном инциденту са осумњиченом група миграната на граници те земље са Турском, изјавио је бугарски министар унутрашњих послова Иван Демерџијев.

Бугарска полиција (Фото: EPA/ORESTIS PANAGIOTOU, илустрација) -

Бугарска полиција (Фото: EPA/ORESTIS PANAGIOTOU, илустрација)
Инцидент се десио синоћ око 20.30 часова када су са турске територије испаљени хици на патролу недалеко од села Гољам Дервент.
Полицајац који је провјеравао пукотине на огради дуж границе погинуо је на лицу мјеста. Војник који је био са њим није рањен и узвратио је ватру након што је чуо између 10 и 15 хитаца и група миграната се потом повукла.
- Ово је криминални чин, екстремни напад. Ово је нови напад миграната ватреним оружјем. Од сада ћемо бити бескомпромисни према сваком ко угрози животе наших службеника - нагласио је Демерџијев.
Није познато колика је група миграната била, нити да ли је једна или више особа отворила ватру на полицајца и војника.
Министар је додао да су турске власти обећале сарадњу и да потражити починиоце те да ће се активније укључити у борбу против трговине људима.
Бугарска је распоредила око 350 војника дуж своје јужне границе са Турском и Грчком како би помогли граничарима у борби против повећаног прилива миграната.

ВИЈЕСТИ ИЗ ИСТЕ РУБРИКЕ

Back