MIGRANT ZLOSTAVLJAO DEČAKA Pipkao trinaestogodišnjaka na ulici pa se SKINUО

Авганистанци углавном нападају дечаке и то малолетне ,јел можда треба да чекамо да појединачно почну нападати , па када некога нападну да се он и јави ..

дете је злостављао , да ли ти уопште знаш шта значи то за тог дечака и какве ће последице имати .

поготово какве ће бити последице у његовом сексуалном развитку ..ово што му је направио овај Афганистанац ће га уништити за цели живот .

питање је да ли ће бити способан да има децу и да се ожени или зближи са особом .

Pitanja je izobilje, al ovaj deran verovatno neće više biti tako liberalan i ići da igra fudbala sa migrantima.

Možda pouku izvuku i neki drugi liberal-levaci u Srbiji.

Pitanja je izobilje, al ovaj deran verovatno neće više biti tako liberalan i ići da igra fudbala sa migrantima.

Možda pouku izvuku i neki drugi liberal-levaci u Srbiji.

не разумем твоје констатације о "либералним левацима "

ко зна колико има таквих случајева међу дечацима и који нису пријавили полицији , нити родитељима .

поготово ако се зна да у Афганистану сексуално злостављање дечака баш у том узрасту 13 година јесте културна традиција

Они у томе не виде ништа лоше , дечак је тамо као крпа .обришу се од њега и баце га низ пут .

поставила сам филм РТ русије данас управо на ту тему .како врбују дечаке по Авганистану , управо како је овај дечак описао

не разумем твоје констатације о "либералним левацима "

ко зна колико има таквих случајева међу дечацима и који нису пријавили полицији , нити родитељима .

поготово ако се зна да у Афганистану сексуално злостављање дечака баш у том узрасту 13 година јесте културна традиција

Они у томе не виде ништа лоше , дечак је тамо као крпа .обришу се од њега и баце га низ пут .

поставила сам филм РТ русије данас управо на ту тему .како врбују дечаке по Авганистану , управо како је овај дечак описао

Znam da ne razumeš.

Ne bi od sramote izabrala taj nick da si u stanju da razumeš.
Dakle probaću da ti nacrtam, mada vidim da su već uzaludno pokušavali i ranije.

Vi levaci ste glavni razlog za to što se bukljuk azijskih i afričkih migranata sjurio u Evropu.

Znam da ne razumeš.

Ne bi od sramote izabrala taj nick da si u stanju da razumeš.
Dakle probaću da ti nacrtam, mada vidim da su već uzaludno pokušavali i ranije.

Vi levaci ste glavni razlog za to što se bukljuk azijskih i afričkih migranata sjurio u Evropu.

Ми леваци :dontunderstand:комунисти нису на власти од 48 године ,специјално не у Авганистану .

мешаш либерални имепријалистички капитализам са левицом .

Амерички и НАТО Империјализам је довео до тога да милиони људи остану без својих домова широм света .

нису мигранти крвии него они који су разрушили њихове земље , подржавам одлазак мигранта у ЕУ али морају да промене руту

Мигранти морају да промене руту јер преко Мађарске више не могу .не смисла да више долазе у Србију ,осим ако не крену преко ХР .

Гледала сам зид који су подигли Мађари , птица не може да прелети

Ми леваци :dontunderstand:комунисти нису на власти од 48 године ,специјално не у Авганистану .

мешаш либерални имепријалистички капитализам са левицом .

Амерички и НАТО Империјализам је довео до тога да милиони људи остану без својих домова широм света .

нису мигранти крвии него они који су разрушили њихове земље , подржавам одлазак мигранта у ЕУ али морају да промене руту

Мигранти морају да промене руту јер преко Мађарске више не могу .не смисла да више долазе у Србију ,осим ако не крену преко ХР .

Гледала сам зид који су подигли Мађари , птица не може да прелети

Eto, upravo o tome se i radi.
Američki imperijalizam im jes srušio kuće al tupavi levi liberalizam ih dovlači ovamo.

Eto, upravo o tome se i radi.
Američki imperijalizam im jes srušio kuće al tupavi levi liberalizam ih dovlači ovamo.

Нема левог либерализма .

Несрећним људима треба доказати да не могу да уђу у Мађарску , лопови им узимају новац и никада неће доћи на одредиште .

треба да крену преко Хрватске , нема сврхе да их држе више у Србији .Мађари су све блокирали .док још имају времена могу преко Хрватске у Словенију или преко Црне Горе ,Херцеговине ..

Мађарску није могуће прећи и неће још задуго .Амерички амбасадор је рекао да ће мигранти остати у Србији још дуго , дуго ...

људима треба помоћи да оду у Хрватску

Нема левог либерализма .

Несрећним људима треба доказати да не могу да уђу у Мађарску , лопови им узимају новац и никада неће доћи на одредиште .

треба да крену преко Хрватске , нема сврхе да их држе више у Србији .Мађари су све блокирали .док још имају времена могу преко Хрватске у Словенију или преко Црне Горе ,Херцеговине ..

Мађарску није могуће прећи и неће још задуго .Амерички амбасадор је рекао да ће мигранти остати у Србији још дуго , дуго ...

људима треба помоћи да оду у Хрватску

Ne bih te ja više zadržavo.
Svakog ko nezakonito uđe u Srbiju treba smestiti u radno vaspitno obrazovni logor.
Izvršiti edukaciju i selekciju.
Ko je za srpsku vojnu službu tom dati šansu da zaradi čak i državljanstvo na taj način, a ko nije, tom dati priliku da radi i zaradi za troškove svog života uSrbiji.

Da se slobodno kreću može al tek posle dobijanja licence u procesu ne kraćem od deset godina.

ja ne znam kako ti migrangti daju sebi za pravo da u srpskoj zemlji rade ono na šta pravo imaju samo pravi srpski mužjaci.

Pa ovaj migrant nikoga nije silovao, samo je pokusavao da pipka neko dete, nista mu nije nazao ucinio.

Već se javila džihadistička peta kolona :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Zapamtite, taj lJiberalni šljam "otvorenog uma" će vas ubeđivati kako je sve to jevropski i normalno, čak i kad vam mudžosi budu decu nabijali na kolac ;)

Vi se mislite

A kako da ih nazivamo a da tebi bude po volji?
Migrant i izbeglica je jedno te isto? sta se tebi vise svidja?

Ne migrant i izbjeglica nije jedno te isto.

- - - - - - - - - -

Pazi ne dolaze oni ovde zato sto je tamo njima bajno, nego zato sto im je obecano ovde da mogu da uzivaju u "slobodi"

Reci mi iz koje to zemlje dolaze a da nema tamo rata?

Da oni su muslimani , i u Bosni imas muslimane pa sta? Ako te ne ugrozava zasto ti smeta? Ti bi unapred da ih osudis?

Postoji taj trend da se muslimani cude kako je ovde sve tako slobodno i da traze svoja prava, dok se to isto za mene i tebe tamo kod njih nikada nece desiti, niti ce biti tolerantni niti se menjati... Ja se samo nadam da nisu svi muslimani radikalizovani, ti su najgori i najveca pretnja po slobodu.

Ima ih recimo i iz Pakistana. Zašto mi smetaju? Pa zato što će par miliona njih da promjeni strukturu Evrope. Za Srbiju je dovoljno da ih ostane 100 000.

MIGRANT ZLOSTAVLJAO DEČAKA Pipkao trinaestogodišnjaka na ulici, pa se pred njim SKINUO GO

Jedan migrant uhapšen je u Obrenovcu zbog sumnje da je seksualno zlostavljao trinaestogodišnjeg dečaka.

Kako "Blic" saznaje, incident se dogodio u ponedeljak, a Avganistanac koji je napao dečaka je brzo uhapšen i izveden pred tužioca, i određeno mu je 30 dana zatvora.

U MUP-u su potvrdi da je u Obrenovcu uhapšen državljanin Avganistana S.H. (28) zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad trinaestogodišnjim dečakom.
- Postoji osnovana sumnja da je S.H. prvo prišao dečaku, dodirnuo mu rukom polni organ, a potom okrenuo leđa, skinuo farmerke i donji veš i pokazao dečaku zadnjicu - saopštili su iz MUP-a.

Kako je saopšteno, osumnjičeni je priveden nadležnom tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/mi...njaka-na-ulici-pa-se-pred-njim-skinuo/yhpre84

Сексуално је злостављао и пипкао српског дечака , то је вероватно псоледица тога што је пипткање и сексулано злостављање спског пара на Калемегдану представљено као српдња .видели су да могу и да ће проћи без казне ..

страшно

Црвеноармејци су силовали на милионе жена, од тога много малолетница. Шта кажеш Црвена на то?

Back