migracija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
da li mislite da je došlo vreme da žene sa ovog pedefeta lepo spakuju prnje i emigriraju negde drugde, na nekom drugom delu foruma, gde bi i kako bi bile ostavljene na miru od nas isfrustriranih paćenika?
da li mislite da bi im (vam) bilo zanimljivije da su (ste) same, misim da li bi bile same sebi dovoljne na tom nekom drugom pedefetu ?
kul momčad bi naravno povele sa sobom
zadnje vreme ovde došlo
:lol:

Naravno, očigledno.
Evo, pošto sam ja maliciozno govedo, predlažem da postavljač ove teme postavi i jednu pod nazivom 'injaaaaoooo.jpg' na pedefu Borilačke veštine i sportovi, i da tamo bude zabranjen pristup bilo kome ko ne priloži ružu uz svaku sliku.

ja sam kao problematični korisnik drsko predložio da postoji pedefe koji bi bio pod ključem i ako oćeš da turiš sličku pošalji je na pepe adminu il supermodu i on metne tamo pod ključ i nema ko šta da komentariše...
naravno nije prohvaćeno :per:

Ma one uvek imaju opciju privatnih grupa, al neće, bre...
Evo, ukini komentare na DVVD, i pozitivne i negativne. Kome se sviđa, ima pepej, ima reputaciju... pa da vidiš kako će da zamre.

ja sam kao problematični korisnik drsko predložio da postoji pedefe koji bi bio pod ključem i ako oćeš da turiš sličku pošalji je na pepe adminu il supermodu i on metne tamo pod ključ i nema ko šta da komentariše...
naravno nije prohvaćeno :per:

Тако је пдф Фотографија, на такмичарским темама и, на крају, имају 5 учесника на целом пдф-у и 5 победника.
Поштено.

Тако је пдф Фотографија, на такмичарским темама и, на крају, имају 5 учесника на целом пдф-у и 5 победника.
Поштено.

pa pet pet, šta ima veze...jelda im smeta što komentarišemo...misim dobro ne smeta, nego smeta što nisu sve pozitivni komentari

Мало ти је што си заратио на једној теми, па сад отвараш и другу :zcepanje:

Шта си се бре окомио на жене данас?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back