A ana.tanja Početnik Poruka 12 16.07.2005. u 21:45 - MidHeaven(MC) #1 MC u Vodoliji na 22 stepenu u trouglu sa plutonom?
Lidiia Zainteresovan član Poruka 149 17.07.2005. u 11:18 - MidHeaven(MC) #3 loop: MC Hammer i dalje rula 8) Kliknite za proširenje... ... cant touch this.. ta na na na...tana.. 8)
loop: MC Hammer i dalje rula 8) Kliknite za proširenje... ... cant touch this.. ta na na na...tana.. 8)
M MinaS Početnik Poruka 26 17.07.2005. u 16:09 - MidHeaven(MC) #4 E a sta znaci kada je pluton u blizini MC ? :?
M MinaS Početnik Poruka 26 17.07.2005. u 17:25 - MidHeaven(MC) #5 gurmanci: gurmanci: MinaS: E a sta znaci kada je pluton u blizini MC ? :? Kliknite za proširenje... Pluton MC imali su ga mnogi despotski vladari (Dupor) mada svi vole da vladaju... Kliknite za proširenje... Dupor. Pluton 9. uspeh u filozofiji, dalekim putevima, zakonodavac... 207 Kliknite za proširenje... lepo, samo sto sam ja negde procitala da pluton u 9 moze da znaci problemi sa studijama :shock:
gurmanci: gurmanci: MinaS: E a sta znaci kada je pluton u blizini MC ? :? Kliknite za proširenje... Pluton MC imali su ga mnogi despotski vladari (Dupor) mada svi vole da vladaju... Kliknite za proširenje... Dupor. Pluton 9. uspeh u filozofiji, dalekim putevima, zakonodavac... 207 Kliknite za proširenje... lepo, samo sto sam ja negde procitala da pluton u 9 moze da znaci problemi sa studijama :shock:
M MinaS Početnik Poruka 26 17.07.2005. u 17:49 - MidHeaven(MC) #6 gurmanci: MinaS: gurmanci: gurmanci: MinaS: E a sta znaci kada je pluton u blizini MC ? :? Kliknite za proširenje... Pluton MC imali su ga mnogi despotski vladari (Dupor) mada svi vole da vladaju... Kliknite za proširenje... Dupor. Pluton 9. uspeh u filozofiji, dalekim putevima, zakonodavac... 207 Kliknite za proširenje... lepo, samo sto sam ja negde procitala da pluton u 9 moze da znaci problemi sa studijama :shock: Kliknite za proširenje... Zavisi da li su aspekti povoljni ili ne Kliknite za proširenje... Pa... sa suncem imam kvadrat, a sa merkurom, jupiterom i neptunom sekstil
gurmanci: MinaS: gurmanci: gurmanci: MinaS: E a sta znaci kada je pluton u blizini MC ? :? Kliknite za proširenje... Pluton MC imali su ga mnogi despotski vladari (Dupor) mada svi vole da vladaju... Kliknite za proširenje... Dupor. Pluton 9. uspeh u filozofiji, dalekim putevima, zakonodavac... 207 Kliknite za proširenje... lepo, samo sto sam ja negde procitala da pluton u 9 moze da znaci problemi sa studijama :shock: Kliknite za proširenje... Zavisi da li su aspekti povoljni ili ne Kliknite za proširenje... Pa... sa suncem imam kvadrat, a sa merkurom, jupiterom i neptunom sekstil