Midea

Midea je dobar brend.

U fazonu - bolje probrana, najbolja kineska roba nego "holivudski brendovi za trećerazredno tržište".

Klime su generalno jednostavni uređaji koji dugo traju čak i kad nisu kvalitetni ali obrati pažnju na buku spoljne jedinice ( gledaj da u specifikaciji broj dB bude što manji) jer sam video neke VOX ( ili WEG , stalno ih brkam ) klime, koje ok rade ali su bučne nenormalno.

Za montažu uzmi majstore iz lokala gde je i kupuješ jer u protivnom vervatno ne bi ni imao garanciju ( ako je ispod 5 god, neće da valja).
Proveri kod uvoznika / ovlašćenog distributera

Meni je neki majstor rekao da sve na V izbegavam. Znači Vox, Vivax, Veg...

Bar za klimu i LCD tv provereno znam da Vox ( ili WEG :D) pouzdano rade i to godinama ... s tim što spoljašna jedinica klime tandrče u pm ( ne znam kako je koriste leti, noću ).
A majstori su inače čudo... svaki fura neku svoju priču, kao da se ne bave istim poslom

PS - naravno, uvek bih pre izabrao MIDEU.

Pozdrav

Mozete li mi reci koliko su dobre ove klime u odnosu na ostale na trzistu? Na sta treba da pazim i gledam dok mi je ugradjuju?

Hvala

Škart.
Ako želiš da te glava ne boli, kupuj "LG" klimu !
Ja sam pre tri- četiri godine imao grdnih problema sa klimama.
Tri su se kvarile u garantnom roku, čak i poslednji model
"Samsung- Invertera", koja je imala fabričku grešku u elektronici...
Na preporuku ljudi iz servisa, zamenili su sa "LG".
Radi ko "Singerica" .....!

Po vama sta je bolji izbor za 9ku:

Whirlpool AMD 011/1 ili Midea MS12F-09HRN1-QC2 (F6) ?

Obe su slicne cene do 30k, A/A klasa. Stan je 40m2 podeljen na 2 dela, nije na suncanoj strani, nije potkrovlje, OK izolovano. Najvise ce se koristiti za hladjenje/grejanje ~20m2 zato mi je 9000 btu dovoljno.

Uzeti Midea pre Whirlpool?

Back