Middle East - How We Do

Одговор нажалост није точан: :lol:

http://www.banim.org/en/index_en.html

Отети јеврејски војници су још увек у старатељству Хузбулаха.

view3.jpg

Живео Насралат, и биће реприза овог лета.

Ено, хрват пише ћирилицом!

Зар ви надпредњаци не волите Хрвате??? Ја мислио да поред јудеофилства, практикујете и лизање буље Хрватима... z:D

Ето речника, некултуре и улице, куку нама са овакивм Србима, страначки и политички острашћен, а у Цркву ниси ушао задњих 10 година!!

Ја сам политички неутралан, ја имам само једну "СТРАНКУ", а то је СПЦ и СРБСТВО!

А одакле теби тај језутиски зурлотизам?

Не знам како један Хришћанин може да воли Јевреје, с обзиром да су Јевреји убили Божијег сина Исуса Христа? Такође, не знам како један српски патриота може да воли Јевреје, када Јевреји раде на уништавању свега српског?

Не знам како један Хришћанин може да воли Јевреје, с обзиром да су Јевреји убили Божијег сина Исуса Христа? Такође, не знам како један српски патриота може да воли Јевреје, када Јевреји раде на уништавању свега српског?

Лупеташ, антихрист је онај који мрзи човека, и ради на уништењу читавог света, знаш , не вртуи се свет око нас Срба!

А ко су били Апостоли, Богородица, Св.Јоаким и Ана итд.....
А ја знам Православних Хришћана Јевреја, више, него што си ти пута у Цркви био!

Лупеташ, антихрист је онај који мрзи човека, и ради на уништењу читавог света, знаш , не вртуи се свет око нас Срба!
Мени су Срби на првом месту... Шта мене брига за остатак света?

А ја знам Православних Хришћана Јевреја

А ја знам Марсовце Будисте, живе у мом комшилуку... z:D

Мени су Срби на првом месту... Шта мене брига за остатак света?

А ја знам Марсовце Будисте, живе у мом комшилуку... z:D

ти си неозбиљан и треба да ти је ХРИСТ и ХРИШЋАНИ СРБИ на првом месту!

а ово нећу ни коментарисати, за то ћеш сам одговоарати пред Богом!

širom evrope sukobi s policijom na protestima protiv izraela
Politika - Pre 49 minuta
LONDON - Više desetina hiljada demonstranata izašlo je danas na ulice gradova širom Evrope i Bliskog istoka da bi protestovali protiv ofanzive Izraela u Gazi.

Policija se sukobila sa oko 20.000 demonstranata koji su nosili transparente i palestinske zastave na demonstracijama u Londonu. Učesnici demonstracija krenuli su u protestnu šetnju iz Hajd parka, da bi zatim prošli pored izraelske ambasade u Kenzingtonu, gde je iz gomile prema zgradi bačeno nekoliko predmeta - grana i cipela.

U Oslu je policija upotrebila suzavac protiv učesnika protesta koji su bacali kamenice, dok je danska policija uhapsila 75 osoba na pro-palestinskim demonstracijama u Kopenhagenu, pošto su aktivisti polupali prozore na automobilima, gađali jajima autobuse i napali restoran "MekDonalds".

Protesti su organizovani i u Atini i Solunu, gde se, prema izveštajima zapadnih agencija, okupilo oko 2.000 ljudi.

Protestna štenja u Atini počela je na trgu Sintagma, a završena je ispred izraelske ambasade. Demonstranti su uzvikivali "Sloboda Palestini", mašući palestinskim zastavama, a na transparentima koje su nosili moglo se pročitati "Izolujte terorističku državu Izrael" i "Ne, masakru i blokadi".

Demonstranti su se okupili i u nekoliko gradova Italije, uzvikujući parole "Slobodna Palestina, Gaza će pobediti", a spaljena je i izraelska zastava. Protesti u Poljskoj su protekli mirno, a širom Nemačke je demonstriralo više od 40.000 ljudi.

Učesnici protesta u Dablinu su bacali cipele na ambasadu Izrela i nosili lažni kovčeg prekriven fotografijama ranjene i mrtve palestinske dece.

Više hiljada libanskih šiita protestovalo je protiv izraelske ofanzive, noseći palestinske zastave i zastave Hezbolaha.

Podrška okončanju ofanzive došla je i iz Afrike gde su se vudu-sveštenici molili i podneli žrtve bogovima. -ови мора да су се договорили са вадикалима, о врсти клетви итд...наручено!

Back