Mićunović: DS teško da može u koaliciju sa jednim Palmom

ne ne...ja ipak ubedjen da je on previse kul, mlada nada demokratije, i da nas vodi u 22. vek, kako si to, lepo sarkastichno primetio.

ne znam sta vam je chudno u tome da palma moze da dobar i koristan za 'srpsku stvar' u smislu u kojem je ta demokratska opcija percipira, i ako je covek, jos pred izbora rekao, evropa. to je ono za sta se i ova strana politike zalaze. kao sto o njemu uopste ne bi ni raspravljali da nije rekao: ljudi, mora evropa. doslo drugo vreme.
ono sto je, ako tako gledamo, veci problem, je to sto taj isti seljak palma je za koshtunicu i za radikale bio dobar i kao samo palma, arkanov tigar. i u tome nisu videli problem.

ne znam sta vam je chudno u tome da palma moze da dobar i koristan za 'srpsku stvar' u smislu u kojem je ta demokratska opcija percipira, i ako je covek, jos pred izbora rekao, evropa. to je ono za sta se i ova strana politike zalaze.

Pa isto su rekli i Radikali i DSS pa ne vidimo da njih zovete u koaliciju :D
SPS je u kampanji govorio kako ce ponistiti SSP u skupstini pa vam ni to nije smetalo da ih nakon izbora konstantno oralno obradjujete.

Ali kad je debeli seljak na drugoj strani plota i za nekog drugog igra ulogu srafa, onda je on arkanov tigar i simbol 90-ih protiv koga su sva sredstva dozvoljena

gle, sutra da i toma nikolic dodje i kaze- e skapirao sam, ne ide dalje sa onim baljezgarijama za sirotinju i njene ushi, aj sad cu da promenim plochu, meni bi bio okej. i bio bih hepi jer je i on, takav kakav je vazan. vazan za zemlju.

to ne znaci da bih na izborima zaokruzio tu opciju, ili da bi oni ikada imali moje postovanje.

u tome je cela stvar

Pa isto su rekli i Radikali i DSS pa ne vidimo da njih zovete u koaliciju :D
SPS je u kampanji govorio kako ce ponistiti SSP u skupstini pa vam ni to nije smetalo da ih nakon izbora konstantno oralno obradjujete.

nisu rekli. naravno. o radikalima ozbiljno o tome necu ni da pricam. a ni o dss-u vise ne treba, posle nesrecnog lonchara, andreje i hejt histerije iz kampanje. i nesrecnih nebuloza o tadicu- judi.

a sps u kampanji nije govorio da ce ponistiti ssp
oni su imali neku umivenu kombinaciju prica o 'obespravljenima', penzosima, i s vremena na vreme, o kosovu. cisto da ih ti radikalniji starci ne zaborave na izborima. i to je to. i to je, zato sto su znali i nadali se da ce da se uglave izmedju ds i ovih drugih.

a sps u kampanji nije govorio da ce ponistiti ssp
oni su imali neku umivenu kombinaciju prica o 'obespravljenima', penzosima, i s vremena na vreme, o kosovu.

Jel' bre pico jedna, a sto lazes?

http://www.blic.co.yu/politika.php?id=39880

Ivica Dačić, lider SPS: Sporazum sa EU je politički sporazum. Kada se još jednom potvrdi volja naroda i oformi nova vlada ona će poništiti sve sporazume i razgovaraće sa Evropskom unijom, ali samo ravnopravno.

Jel' bre pico jedna, a sto lazes?

http://www.blic.co.yu/politika.php?id=39880

Ivica Dačić, lider SPS: Sporazum sa EU je politički sporazum. Kada se još jednom potvrdi volja naroda i oformi nova vlada ona će poništiti sve sporazume i razgovaraće sa Evropskom unijom, ali samo ravnopravno.

pa to je dacica ponela atmosfera. :lol: prvi put vidim ovo, znam da nisu bacali onakav hejt ko voja.
svejedno, odmah posle izbora rekli da nece ponistiti. sporazum je dobar. dovoljno sasvim.

p.s. tata ti pica

Dacic je isto faca i ultrafensi baja, umiven i oran za 22. vek.

Jedva cekam da se vrati Mira i pokrene JUL, verovatno cete i sa njima naci zajednicki jezik. Na kraju krajeva, partije levice, programske slicnosti, internacionalizam, socijalizam po meri coveka, briga za ugrozene segmente drustva...

Obraz - djon.

ne ne...oprosti, nepravedni progon dinastije milosevic je ono za cim stozer nase buduce 'nacionalne prosrpske vlade' czmizdri.
mislim, 'prosrpsko-kosovsko-nacionalna "desnica" je tako gadljiva na tog dacica. i sps. i sve te levichare sto pevaju sovjetske pesme posle izbornih rezultata.

aj da probam, po poslednji put, mada verujem da ces baciti neki sarkazam, u like it, i know...

sps ima sansu da odigra konstruktivnu ulogu. pozitivnu. ako prihvati osovinu programa, i sustinu price oko evropske unije.
to sto je bilo u proslosti, naravno niko nece zaboraviti; zato su smeshne ove silne 'teme podsecanja'. o tome niko ni ne prica.
stvar je, vrlo prosto u tome, da kao sto su ceshki ili madjarski komunisti promenili sustinu politike pa postali nekako prihvatljiva socijaldemokratije od ideoloski zaslepljenih frikova, takav slican proces moze da se desi i sps-u.
ako im je matrica pormenjena, onda je u redu.
ako nije, nije u redu
ista stvar bi mogla da bude i sa tomom nikolicem licno, recimo. i to bi pozdravio.
nema dalje filozofije.... ostalo su sve budalastine

Ma ja uopste ne sumnjam u pozitivnu ulogu SPS-a i njihov evropski, ljudski i nadasve koalicioni potencijal.

Sigurno si u pravu - oni su se odrekli Slobodana Milosevica i svega sto su radili, govorili i mislili i sada su se prestrojili u hodu i apsolutno su na vasim smernicama. U stvari, vi ste ti koji su principijelni u celoj prici, a SPS i Palma su okrenuli curak naopako.

Jasna stvar.

Ma ja uopste ne sumnjam u pozitivnu ulogu SPS-a i njihov evropski, ljudski i nadasve koalicioni potencijal.

Sigurno si u pravu - oni su se odrekli Slobodana Milosevica i svega sto su radili, govorili i mislili i sada su se prestrojili u hodu i apsolutno su na vasim smernicama. U stvari, vi ste ti koji su principijelni u celoj prici, a SPS i Palma su okrenuli curak naopako.

Jasna stvar.

nista, mozemo se onda samo moliti da se nisu odrekli slobodana milosevica i svega sto su radili, kako bi tako, sa punim kapacitetom, bili deo 'prosrpske- nacionalne vlade. koja je, mnogo gotivnija.

jasno

Rece baba Micunka, doduse "davne" 2006, a danas zuti u stranackim prostorijama menjaju djindjurinine slike sa palminim.

Nije ni glavonja SuNtanovac mogao da drzi jezik za zubima pa danas mora da jede sve ono sto je izasrao.

http://www.ds.org.yu/sr/index.php?option=com_content&task=view&id=1280&Itemid=325&lang=lat

Mićunović: Teško s Koštunicom ako bude vukao Palmu
04:50 - 23. 11. 2006.
"Da li će DSS biti naš partner u formiranju nove vlade nakon ovih izbora zavisiće od toga s kim je. Ako DSS sa sobom bude vukao i Palmu. mislim da ćemo imati teškoće" - izjavio je u intervjuu za novosadski "Dnevnik" predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović, koji najavljuje da će ove nedelje Predsedništvo DS-a usvojiti program rada nove vlade koji je doneo Savet stranke na čijem je čelu.

Vaši poslednji nastupi pokazuju da ne gajite preterane simpatije prema "narodnjačkom bloku", koji predvodi lider DSS, premijer Vojislav Koštunica?

"Moram priznati da sam začuđen formiranjem takve koalicije, mada je to urađeno s nekakvim 'stepenovanjem'. Sada DSS ulazi u koaliciju s NS-om i više ih se, kao, ne tiče šta će da radi njegov lider Velimir Ilić. A NS onda uvodi SDPO i JS, odnosno Dragana Markovića Palmu?!"

"Mene čudi da oni nisu razmišljali o tome kako će izgledati ako budemo morali da pravimo zajedničku vladu u kojoj bi se nalazio Palma. Jer, to pitanje nije više samo programsko. Ako ne možemo sa SRS-om, zašto bismo mogli s Palmom, koji pripada stranci koja je bila još žešća i sumnjivija nego što su bili radikali? I iznenađen sam što se DSS sa njima ujedinio u zajednički projekat. Ne mislim da je to nešto što treba da pokaže veliku sreću Srbiji, jer u tome ima dosta i retrogradnog, patrijarhalnog. demagoškog. I to što se tiče Palme, pa često i Velje Ilića, ne znam da li može da se smatra pravim demokratskim jezikom ili demokratskim programom." (Izvor: Dnevnik; Autor: Dragan Milivojević)

http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2006/06/02/srpski/T06060101.shtml
Dragan Šutanovac, potpredsednik Demokratske stranke, o izborima, vladi, ustavu...
Vladaćemo i bez Koštunice, s manjinama
Stvaranje koalicije s Arkanovim "tigrovima" i Sulejmanom Ugljaninom, odvodi DSS od građanske ideje i zato će doživeti debakl i u Vojvodini, i u Beogradu. Najrealnije je, i nije kasno, da izbori budu u septembru ili oktobru ...

200 na sat s bashtovanom pozadi

najveci ljigavci i lazovcine su ovi tvoji iz DS-a

SPS-ovci su za njih mala deca

Nisu SPS-ovci pricali necemo povratak u 90te , nisu SPS-ovci pustali balone kad je umro Djindjic vec su DS-ovci pustali balone kad je umro Milosevic i pricali su da je "djubre mrtvo" . A sad hoce u koaliciju sa strankom tog "djubreta"

nema vecih ljigavaca od nedemokrata
Nije ni DS napisao i objavio hiljade strana knjiga o zlikovackom,lopovskom i diktatorskom karakteru SPS vlasti i o psihickim bolestima njihovog vodje i njegove zene ,nego jedna druga partija i njen shef pa nikom nista :mrgreen: opet si ispao glup u drustvu Jerry pa dokle vise majku mu :lol:

Back