Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 81.421
Braćo AjTievci i sestre AjTievkinje,
do ruku mi je stigao dokument iz Junajted Stejca, od veoma jakog i pouzdanog izvora
U dobijenom dokumentu piše kako od oktombra dveiljadedvajesšese Bil Gejc prestaje da developuje i apdejtuje Office Publisher bilo kao 365 pretplatu bilo kao instalacioni Office.
Iskoristiću priliku da Vam odmah pročitam na glas šta piše u dokumentu:
"Et Majkrousoft vi ar dedikejtd to provajding aur kastomrs vid tuls dej nid tu ahiv vot maters (i ja njima)
in deir vork end lajf in orda tu fokus in nju benefic, vi okejžuonali rimov fićrs end produkts"
jel sam vam rekao? Pazi dalje šta piše:
"In Oktoba 2026 (oktombar dveildedavejesšese) Majkrousoft Pabliša vil rić ic end of lajf. Afta det tajm, it vil no longea bi inkluded in Majkrousoft 365 end egzisting on-premis suics vil no longea bi saported. Anti den, saport for Pabliša vil kantinjue end juzarz ken ekspekt d sejm expiriens es tudej"
Kao što vidite kome treba taj publišer (Pabliša eng. prim. S.M.) ima dovoljno vremena da se polako odvikava do navedenog datuma a onda odvikao se ne odvikao se - nema buraz.
Mislim, možeš ti da držiš aut of dejt do mile volje ali onda nećeš biti fancy sa najnovijim verzijama koje ionako ni sad ne umeš da koristiš.
Ja lično i personalno umesto Pablišera (Pabliša eng. prim. S.M.) koristim za svoja poslovna dokumenta samo Krstaricu i njen editor i pritisnem "OBJAVI".
Jedino ne znam gde se isključuje "autokorekt" funkcija pa mi dosta intelektualnih tema i poslovnih poruka nestane a za error u profilu dobijem poruku "Obrisano zbog SPAM-a"
Da nastavimo sa Američkim Dokumentom...
Kaže, ovo ću vam prevedem po srpski što se kaže, mnogi publišer modeli uključujući predloške, kalendare, fotke, pozivnice i sl. ionako se nalaze u aplikacijama Word i PowerPoint gde ih možete kombinovati.
Kapiraš sad u čemu je fora?
E bravo...
Moglo je to oduvek tako nego kapitalizam znate.
"Zašto da koristite dve tri aplikacije, mi vam nudimo sve u jednoj al da dodatno platite za ono što možete i sa dve tri aplikacije koje ste platili"
Mislim, poslovna logika jeste ali neće mene niko da sluša - da ucenjuješ narod možeš samo sa hranom i cigarama.
Sa softverom te fore ne prolaze iako su sprovedene po najvišim svetskim standardima i jasnom vizijom.
a sad da nadjem autokorekt opciju za Krstin Pablišer da mi ne nestaju poruke bez veze...
da poisključujem ja sve to...
https://support.microsoft.com/en-us...ber-2026-ee6302a2-4bc7-4841-babf-8e9be3acbfd7