- Poruka
- 46.348
Malo promeni avion...da se vratimo propelerima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti se vec desilo da si slupao avion? neka nesreca i tako to?
ako se setis...baci neku i takvu slicicu...
To kao dobar dan![]()
ako se setis...baci neku i takvu slicicu...![]()
ziv ti meni bio jos 100 godina
Ah ti bi mene polomljenog da gledaš...
A pa nema, kao i u rl tebi se samo zacrni ekrankad se strmekneš. Onda ideš na restart ili main menu
![]()
ovo bih rado probala...
ovo bih rado probala...
sta rece oko 50 dolara je? a sta treba sem toga? mislim kakav komp? neka konzola?
inace koci? ako performanse nisu kao preporucene? laguje?Here are the Microsoft Flight Simulator 2020 System Requirements (Minimum)
- CPU: Intel Core i5-4460 or AMD Ryzen 3 1200 or better
- RAM: 8 GB
- VIDEO CARD: Radeon RX 570 or GeForce GTX 770 or better
- PIXEL SHADER: 5.0
- VERTEX SHADER: 5.0
- FREE DISK SPACE: 150 GB
- DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB
Microsoft Flight Simulator 2020 Recommended Requirements
- CPU: Intel Core i5-8400 or AMD Ryzen 5 1500X or better
- RAM: 16 GB
- VIDEO CARD: Radeon RX 590 or GeForce GTX 970
- PIXEL SHADER: 5.1
- VERTEX SHADER: 5.1
- FREE DISK SPACE: 150 GB
- DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB
Ima i na xbox-u
Dodaj i opremu za simulaciju letenje jer nije to to bez toga. U principu treba ti zver da bi to izgledalo baš dobro, za samo pokretanje i ne baš.
Zavisi od nivoa detalja, igra bukvalno strimuje u realnom vremenu. Ako hoćeš da izgleda baš baš dobro i da ide na 4k onda baš jak procesor i grafika su obavezni. Moj je neka srednje-žalosna varujanta na 1920x1080inace koci? ako performanse nisu kao preporucene? laguje?
koliko vidim trazene performanse su inace klasicne gejmerske...ali kod nekih igrica bas laguje i sa tom opremomZavisi od nivoa detalja, igra bukvalno strimuje u realnom vremenu. Ako hoćeš da izgleda baš baš dobro i da ide na 4k onda baš jak procesor i grafika su obavezni. Moj je neka srednje-žalosna varujanta na 1920x1080![]()
Upravo to, da se ne lažemo ovo traži ozbiljan hardver ma šta pisalo.koliko vidim trazene performanse su inace klasicne gejmerske...ali kod nekih igrica bas laguje i sa tom opremom
Ne...Hej,piloti,je li microsoft obezbedio i stjuardese?![]()
Mrka (pilotska) kapa da to Microsoft obezbedi ali sam siguran da recimo Xiaomi uveliko radi na tome.Hej,piloti,je li microsoft obezbedio i stjuardese?![]()