savke4
Primećen član
- Poruka
- 557
Vase misljenje o Edgu i Exploreru, da li ste ikada koristili ova dva pretrazivaca? Ja sam ih koristio privremeno samo da instaliram Chrome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Html se nije drasticno menjao od ihahaj,testiraj flexbox, css varijable, grid i tako te novije stvari
Chrome i Edge koriste isti engine.Html se nije drasticno menjao od ihahaj,testiraj flexbox, css varijable, grid i tako te novije stvari
znaci da mene zezaju kad moram da pisem dupli kod posebno za Edge?Chrome i Edge koriste isti engine.
Znaci nema razlike.
Nisam ulazio u detalje , uglavnom radi mi posao a pritom nema sudbinu raspalog IEznaci da mene zezaju kad moram da pisem dupli kod posebno za Edge?
hm... moracu ja njima jedan mail zapakovati...
a cek bre... mozda Edge koristi samo chromium engine koji je pokupio od Chroma a koji sluzi za node-js i isti nema nikakve veze sa html/css i svime sto ide sa tim?
Pa radi posao ali dosta developera ga ne voli.Nisam ulazio u detalje , uglavnom radi mi posao a pritom nema sudbinu raspalog IE![]()
Za vecinu , posto ljudi ne menjaju preko noci.Pa radi posao ali dosta developera ga ne voli.
Jos uvek se ponekad mora pisati poseban kod za Edge jer neka sitnica zeza.Stari IE je bio krsina koja je toliko kocila razvoj web-a da je to strasno.
Uglavnom fino krpe taj Edge i dobra stvar je sto su pokupili kompajler od Chrom-a. Medjutim za mene ce i dalje biti Edge ispod Chrom-a.![]()
Explorer davno a Edge sada povremeno ….Edge je dobar ,pouzdan ne kresuje …Explorer nema podrsku vise ,ne postoji .Vase misljenje o Edgu i Exploreru, da li ste ikada koristili ova dva pretrazivaca? Ja sam ih koristio privremeno samo da instaliram Chrome.
Explorer... sta reci?Vase misljenje o Edgu i Exploreru, da li ste ikada koristili ova dva pretrazivaca? Ja sam ih koristio privremeno samo da instaliram Chrome.