Microsoft: 2021. će biti godina kada će lozinke nestati

Taj jeftin ce da radi kolko treba da radi. Imam Patriot iz 2014 od 240GB, jos radi.
kad ti rikne platis ontraku da ti spase date... ne znam sto se svi stresiraju koliko ce da traje..pa pre ce ti riknuti danasnji hard nego ssd... nekada se hard pravio kako treba, sas drajvovi, cuveni raptori...longevity was the middle name sto bi se reklo... danas-tesko... ssd je stvarnost mlc tlc svejedno... traje koliko treba, ionako pravis bekap na tri mesta, tako da stres tu zbog gubitka nema sta da trazi

Da da, slike vise nisu besplatne. Al opet i da platis nije steta ako ce da cuvaju. Tim pre sto si bezbedan od ransomware-a.
Ono sto sam ja citao os prilike pre neoliko meseci,nisu spominjali nikakvo placanje,vec samo ukudanje tog ptostora i programa za cuvanje slika.I normalno su rekli da nece brisati slike odmah,vec postepeno.To je dobro ako ne bude skupo da se plati i stoje na sigurnom.Nemam zamerki.

Nisi cuo da su spremni,mislim do Maja meseca da ukinu taj program za cuvanje slika.Citao sam o tome,jer mi zena drzi slike tu.Proguglaj malo i proveri.
Uvek sirite lazne glasine,zato i je drzava takva kakva je.Nece je ugasiti nego nece vise nuditi besplatno skladistenje slika pocev od juna prvog,a sve pre toga ce biti sacuvano.A nije puno 200gb 2100rsd godisnje dati.Trnt mi je iskorisceno 72gb od 200.Ne mislim nista lose o tebi nego mi dan malo los,pa nisam nesto sav svoj.

Uvek sirite lazne glasine,zato i je drzava takva kakva je.Nece je ugasiti nego nece vise nuditi besplatno skladistenje slika pocev od juna prvog,a sve pre toga ce biti sacuvano.A nije puno 200gb 2100rsd godisnje dati.Trnt mi je iskorisceno 72gb od 200.Ne mislim nista lose o tebi nego mi dan malo los,pa nisam nesto sav svoj.
100gb* 210rsd/month

Nisu lazne,nego nisam napisao sve do kraja,ali se ukida besplatno drzanje slika i podataka na tom programu.Tu sam vest dobio od Google-a i nisam zapamtio tacno sta su napisali.Samo se secam diskusije sa zenom zbog slika u telefonu da pazi,jer su najavili i postepeno brisanje podataka,e sad dal' je od Maja ili Juna,opet zaboravio.

Back