Mi u problemu- ili problem u nama!?

... misliš da je to dobro ili ne? Ja mislim da život ne bi imao smisla kada ne bi smo verovali da i sami nešto činimo- svojevoljno...Dakle, ako bi svesno živeli sa mišlju "ja tu ne mogu ništa da promenim, ne zavisi od mene..." život bi bio dosadan, a čovek nalik figuri koju neko drugi pomera... kao komad nameštaja... tada verovatno ne bi bilo ni emocija, jer bi smo shvatili da su besmislene, ako se za njih čak ne možemo ni boriti jer su predodređene...

Genetsko nasleđe zapisano u našem horoskopu je toliko jako da bi neko mogao pomisliti da je sve potpuno unapred određeno da je besmisleno bilo šta činiti jer od "sudbine se pobeći ne može". Izgleda da je tako, ali i nije, jer ukoliko se vežemo za simboliku dobre planete, jakog aspekta i polja života koje nam može doneti uspeh, počećemo polako da izlazimo iz tunela, prihvatajući život onakav kakav jeste, u najpozitivnijem smislu te reči. Teret obaveza i odgovornosti niko ne može izbeći, ali ukoliko se neko bavi poslom za koji je rođen, živi sa osobom koju voli, bio to muž, prijatelj ili brat, u mestu sa kojim je lično u najvećoj harmoniji, bio to Zlatibor, Herceg Novi ili Madrid i, pre svega, pronađe svoj duhovni mir i spokoj - biće zadovoljan svojim životom. Apsolutne sreće nema na ovom svetu, ali izvući maksimum iz svog horoskopa znači i uspeti u životu.

Ovo su njegove reči..Ovim je hteo reći da unapred određena sudbina za koju mi neznamo a upisano
je na natalu može da se istumači po njenom završenom događaju..
Jamacha nemoj da brineš,mnoštvo događaja se nemogu prepoznati,već kad se dese..

Pa znas ja sam to i govorio, mi mozemo da promenimo dagadjaje tako sto aktiviramo lose aspekte.A ti si rekao da se nista ne moze izmeniti. A izmedju ostalog Pedja Radovic je vise puta pricao kako je nekim ljudima predvideo kad im se moze desiti saobracajna nesreca, pa oni nisu isli na put, a te noci na tom putu kuda su trebali da idu, dogodio se lancani sudar, ili tako nesto

Jamacha:
Pa znas ja sam to i govorio, mi mozemo da promenimo dagadjaje tako sto aktiviramo lose aspekte.A ti si rekao da se nista ne moze izmeniti. A izmedju ostalog Pedja Radovic je vise puta pricao kako je nekim ljudima predvideo kad im se moze desiti saobracajna nesreca, pa oni nisu isli na put, a te noci na tom putu kuda su trebali da idu, dogodio se lancani sudar, ili tako nesto

Da ali on nije saopštio da je bilo predviđeno da im on predvidi da će biti na tom putu
saobraćajni udes..Taj deo je izostavio pošto se i to može videti..
Znači bilo je određeno da oni odu do njega..
Ovakvih stvari imam niz primera iz sopstvenog života..
Uvek se pitam što ranije nisam pogledao u natal da predvidim šta će se desiti,
jer kad se desi tek onda ukapiram da sam mogao(tako sam se tešio)..
O unapred određenim stvarima mogu ti pisati na PP..iz sopstvenog žibota..

Psihologue:
Uvek se pitam što ranije nisam pogledao u natal da predvidim šta će se desiti,
jer kad se desi tek onda ukapiram da sam mogao(tako sam se tešio)..
Zamisli na čega bi nam ličio život kada bi svaki dan "videli" unapred... I ono malo spontanosti na koje nam je dato pravo (bar da mislimo da postoji)- nestalo bi. A, zašto bi unapred preživljavali nesreće i tuge koje su nam pisane? Ako su neizbežne, zar nije bolje da to ne znamo unapred? Ne može čovek da se pripremi za doček velike boli... tako može samo da uništi dane koji su pisani da budu bezbrižni... Dakle- ako znamo za sve loše što će se desiti provešćemo život strepeći i iščekujući nesreću, a kada se desi onda ćemo patiti... i čitav život podvešćemo pod tugu i bol!
Iz tih razloga ja sam pristalica astrologije samo kada je data dozirano...

bohemi:
Evo maaaalo skretanja sa čiste astrologije. Da li su problemi koje imamo u životu inicirani od strane našeg planetarnog uticaja, trenutnog zvezdanog aspekta ili nečeg trećeg? Da li su problemi oko nas samo projekcija onog što je duboko u nama? Kako izbeći, rešiti, shvatiti... ima li pomoći u astrologiji? I, naravno, kako se koji znak nalazi i snalazi u ovome..

Mislim da planetarni uticaj odredjuje najvise nas temperament, a manje nas karakter. Zapravo nas horoskopski znak utice na intenzitet nasih reakcija, na to da li cemo u vecoj ili manjoj meri biti kolericni, melanholicni, sangvinicni ili flegmaticni, a ne utice na to da li cemo biti dobri ili losi, jaki ili slabi. Najvise dolazi do izrazaja taj nas horoskopski temperament u trenucima problema. Ali na koji nacin cemo resavati probleme zavisi od nas samih. Mislim da problemi jesu odraz nasih vlastitih misli, teznji, strahova.

Back