Last dance
Iskusan
- Poruka
- 5.242
OK, ali kako se nositi sa tim?Jamacha:Jeste nesto sudbinski nametnuto ali to je ipak posledica nekih nasih losih dela iz proslosti, ili iskusenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK, ali kako se nositi sa tim?Jamacha:Jeste nesto sudbinski nametnuto ali to je ipak posledica nekih nasih losih dela iz proslosti, ili iskusenje
Jamacha:Mnogo toga sami nasom voljom mozemo da promenimo, poboljsamo, pa zato valjda i postoji astrologija!
Psihologue:Astrologija je tu d anam pokaže ili ukaže na moguća dešavanja..
Ništa mi ne možemo da promenimo,to je samo prividno da možemo..
Jamacha:Psiho kako mislis da ne mozemo nista da promenimo? U cemu je onda poenta zivota?
Jamacha:Pa znas ja sam to i govorio, mi mozemo da promenimo dagadjaje tako sto aktiviramo lose aspekte.A ti si rekao da se nista ne moze izmeniti. A izmedju ostalog Pedja Radovic je vise puta pricao kako je nekim ljudima predvideo kad im se moze desiti saobracajna nesreca, pa oni nisu isli na put, a te noci na tom putu kuda su trebali da idu, dogodio se lancani sudar, ili tako nesto
Zamisli na čega bi nam ličio život kada bi svaki dan "videli" unapred... I ono malo spontanosti na koje nam je dato pravo (bar da mislimo da postoji)- nestalo bi. A, zašto bi unapred preživljavali nesreće i tuge koje su nam pisane? Ako su neizbežne, zar nije bolje da to ne znamo unapred? Ne može čovek da se pripremi za doček velike boli... tako može samo da uništi dane koji su pisani da budu bezbrižni... Dakle- ako znamo za sve loše što će se desiti provešćemo život strepeći i iščekujući nesreću, a kada se desi onda ćemo patiti... i čitav život podvešćemo pod tugu i bol!Psihologue:Uvek se pitam što ranije nisam pogledao u natal da predvidim šta će se desiti,
jer kad se desi tek onda ukapiram da sam mogao(tako sam se tešio)..
bohemi:Evo maaaalo skretanja sa čiste astrologije. Da li su problemi koje imamo u životu inicirani od strane našeg planetarnog uticaja, trenutnog zvezdanog aspekta ili nečeg trećeg? Da li su problemi oko nas samo projekcija onog što je duboko u nama? Kako izbeći, rešiti, shvatiti... ima li pomoći u astrologiji? I, naravno, kako se koji znak nalazi i snalazi u ovome..
Npr???Psihologue:A ostali problemi koji nas muče?