Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smešni su naši sindikati a i oni koji od njih nešto očekujuptica kasnilica;bt302236:Sta je smesno Lorde?
Atlas;bt302237:Smešni su naši sindikati a i oni koji od njih nešto očekuju![]()
Aaaa,naši sindikalci nisu gubitnici,oni su dobitnici i to kakvi,raspitaj se malo ostavi načelne diskusije123loncar;bt302241:....i američki , kao i engleski , švedski , nemački i bilo koji zapadni sindikati su organizacije gubitnika - pa su i oni gubitnički....svakako da su ti sindikati najmanje gubitnički u odnosu na ostale svedske......svak od nas bi voleo da uživa u takozvanim plodovima tih sindikata , bar što se tiče zarada i penzija.... ali to su samo neostvarive želje velikih gubitnika destruktivno uređenih do savršenstva.....
....sindikati su onoliko moćni koliko je duhovno moćno stanovništvo koje zastupaju....oni su kao kakva rezultanta naših moći....očigledno je da mi kao stanovništvo smo bespomoćni , duhovno bedni , poniženi i poraženi - izdani od naše takozvane "poštene inteligencije" i prodati od naših političkih vođa - bar ceo poslednji vek , a danas to je više od bezdna !
....no radnici bez sindikata u ovoj razbojničkoj jazbini od prostačkog kapitalizma neće ništa do postignu , do sve većeg propadanja i bedovanja.....i šta god mi pojedinačno mudrijašili zarad buđavih mrva sa gospodarske trpeze , ovo je belodana istina......samo organizovanim protestima , pobunama i smišljenim političkim udarcima sindikata , moguće je malkice olabaviti smrtonosni stisak kapitalizma , i ništa više !
Atlas;bt302251:Aaaa,naši sindikalci nisu gubitnici,oni su dobitnici i to kakvi,raspitaj se malo ostavi načelne diskusije![]()
Jes ti tražio nekad da ostvariš neko svoje pravo uz pomoć sindikata? Znam i da mi ne kažeš da nisi ,inače bi drukčije pričao.Kažem ostavimo načelnu diskusiju,pogledaj našu praksu ali ako je nisi iskusio odakle bi znao123loncar;bt302258:....slobodno otvori temu o sindikalnim personalnim postavkama - poimence....predpostavljam da mogu da se uključim u neku diskusiju.....ovako sabotiraš ideju o radničkom organizovanju , koje kao strategija ima veće šanse od bilo kakve strategije slobodnog strelca.....stiče se utisak da botuješ ideju.....
.....svakako da su naši sindikati meć evropskim ( a i šire - slobovizam ) najveći gubitnički zastupnici radničkih interes i prava....to stoji.....sledstveno tome , svakako da su na čelu njihovom pogrešni ljudi - ali , to ne znači da je ideja , pa i njena strategija radničkog organizovanja kriva za ovo stanje i društveu poziciju radnika....konačno , radnici nezavisno od političkih ubeđenja treba zajednički da štite svoje interese i prava - jer su oni isti......
....svak ko je radnik i misli da su njegovi interesi iznad tamo nekog "X" nepoznatog radnika , mora da je velika neznalica , totalno destruktivno uređen ili sitnošićardžijski muljator , slugan koji živi od kontejnerskog sluganstva kapitalistima....a naši kapitalisti su ratno profiterski šljam.....najgora kombinacija koja može da zadesi radništvo.....zato nam je i potrebna otganizacija da im se suprotstavimo !