MI KOLEKCIJA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

MI KOLEKCIJA

Ljubav je.....pa ....kao skupocena kolekcija

Ljubav je...
Neprocenjivost koju svi kolekcionari čitavog veka priželjkuju da nadju
Ljubav je...
Jako skup ali prelep, ekskluzivni osećaj koji želimo da platimo
Ljubav je...
Dragocenost koju od sudbine dobiju na korišćenje samo sretni i kao sve dragocene osećaje moramo želeti da je čuvamo inače gubimo pravo na korišćenje
Ljubav je...
Osećaj strasti i spokoja, razgovora,dogovora, smeha, nežnosti i malo prepirki...u svakom slučaju je uživanje koje želimo da osetimo jer nam daje snagu i volju
Ljubav je...
Osećaj koji traži vreme...i ma koliko nam vremenski novčanik bio prazan, naša želja da osetimo makar na kratko taj osećaj pronalazi način da platimo ...inače patimo
Ljubav je...
Osećaj koji je brižan, koji nas natera da pomislimo na onog drugog, da ga se setimo pa da mu ugodimo, i da se setimo da ga ne povredimo, da se menjamo i pratimo
Ljubav je...
Kada u nekoj situaciji pomisliš prvo na tu osobu pa onda na sebe
Ljubav je...
Kada najboljeg prijatelja voliš i kao muškarca ili ženu
Ljubav je...
Kada znaš da te čeka duša da tvoju zagrli kada te tuga života smota, da znaš, da su tu ruke koje će ti pomoći da ustaneš.....ljubav je kada znaš.
Ljubav je...
Množina....Mi......
Ljubav je...
I ogromna obaveza ....ali obaveza koja se želi....koju MI žele

Onaj koji istinski, zrelo voli je kao kolekcionar
Zna da je sretan jer ljubav ima i zna da mu je neprocenjiva MI KOLEKCIJA data samo na korišćenje.

attachment.php

PS Dobar dan blogeri.....:kafa:

Kada znaš da te čeka duša da tvoju zagrli kada te tuga života smota, da znaš, da su tu ruke koje će ti pomoći da ustaneš.....ljubav je kada znaš.
Ljubav je...
Množina....Mi......
Ljubav je...

Zna da je sretan jer ljubav ima i zna da mu je neprocenjiva MI KOLEKCIJA data samo na korišćenje.....

Dobar dan Ljiljo...ulepsala si mi ovim tekstom...hvala ti:cvet:

luna-luna;bt186464:
Ljubav je...
Množina....Mi......
Ljubav je...

Zna da je sretan jer ljubav ima i zna da mu je neprocenjiva MI KOLEKCIJA data samo na korišćenje.....

Dobar dan Ljiljo...ulepsala si mi ovim tekstom...hvala ti:cvet:

Hvala Luna.....i ja uživah ispisijući se....ima još, ali da se ne rasplinem hahaha

љубав је...
кад заједно уживате у сваком дану и чекате старост да шетате руку под руку у парку сећајући се свега лепог што проживели сте заједно...

cy3a;bt186486:
љубав је...
кад заједно уживате у сваком дану и чекате старост да шетате руку под руку у парку сећајући се свега лепог што проживели сте заједно...

Da Suzo.....ljubav je baš to... uživanje u svakom danu i čekanje na sećanje:heart:

Ljubav je ovo,ljubav je ono,a seks?To nije ljubav? Ili je samo reč o onoj
uzvišenoj ljubavi:..."Blažen bio čas ,dan,godine i vreme,kad su moje usne zadrhtale neme..."
Idem ja bolje da pitam onog filozofa Eša-možda on to bolje konta...:eek::mrgreen:

coviax1;bt186502:
Ljubav je ovo,ljubav je ono,a seks?To nije ljubav? Ili je samo reč o onoj
uzvišenoj ljubavi:..."Blažen bio čas ,dan,godine i vreme,kad su moje usne zadrhtale neme..."
Idem ja bolje da pitam onog filozofa Eša-možda on to bolje konta...:eek::mrgreen:

Oooo....pa ti ne poznaješ ceo moj....opus :manikir::mrgreen:

Poslednja izmena:
Ljubav je mnozina, MI,...tacno je sve sto si rekla.
Iako je stvar srca, ja ne mogu nikako da preskocim razum, pa bih se posebno slozila sa poslednjim - ljubav je i obaveza, zeljena ali obaveza. Ne kao ropstvo, vec kao suprotnost neobaveznom. Ljubav je i obaveza jer se gradi, radi na njoj, hrani...bez toga brzo kopni. Ljubav je i obaveza jer se srcem bira a razumom cuva.

Lepe misli Ljiljo.

Marija.S.;bt186697:
Ljubav je mnozina, MI,...tacno je sve sto si rekla.
Iako je stvar srca, ja ne mogu nikako da preskocim razum, pa bih se posebno slozila sa poslednjim - ljubav je i obaveza, zeljena ali obaveza. Ne kao ropstvo, vec kao suprotnost neobaveznom. Ljubav je i obaveza jer se gradi, radi na njoj, hrani...bez toga brzo kopni. Ljubav je i obaveza jer se srcem bira a razumom cuva.

Lepe misli Ljiljo.

Tačno tako Marija....mnogo posla imaju i srca i razumi oko MI...:)

Back