- Poruka
- 93.543
Branimir Nestorović, poznati beogradski lekar i nosilac liste "MI - Glas iz naroda", gostovao je 17. jula 2024. godine u emisiji "Balkan info". Tokom emisije govorio je o mnogim temama, uključujući teroristički napad ispred izraelske ambasade u Beogradu, a takođe je spomenuo i migrante u Srbiji.
Nestorović je istakao da je napad ispred ambasade Izraela isplanirana akcija, jer u Srbiji, po njegovim rečima, postoje mnogi vehabijski kampovi, pogotovo u Novom Pazaru i Tutinu. On se zapitao šta migranti još uvek rade u našoj zemlji i što ih ne vratimo u te zemlje odakle su došli.
"Bio je taj napad ovde na ambasadu, ljudi kažu da je to neki usamljeni jahač bio. Našli mu tamo i obeležja Islamske države, ispade da je on jedini čovek koji ima veze sa tim ovde. Prvo on je snimio onaj manifest svoj, jel tako? Žena je isto potvrdila da je on snimio manifest i da je to planirana akcija. Drugo, mi znamo da postoje ti vehabijski kampovi dole na jugu Srbije, ne samo u Bosni. To svi znaju. Idi u Novi Pazar, u Tutin i pitaj, pa će ti reći po selima da postoje vehabijski kampovi. To nije nikakva neka velika tajna, ti njih srećeš na ulicama, jer su vrlo karakteristični", rekao je Nestorović za "Balkan info" i nastavio:
"One brate, kratke pantalone i zeleni džemperi, ljudi se prepoznaju. Potpuno je jasno da ovde postoji jedna grupa ljudi koja je obučavana sa strane, potpuno je smešno pričati o tome. Već ono u Bosni to selo gde ih ima više stotina, tih vehabija, policija i tužilaštvo to ne primećuju, imaju neke kampove za obuku i tu pucaju iz vatrenog oružja. Tu se stvara neka paravojska za nešto, za neku funkciju, a mi već neku paravojsku imamo ovde i zovu se - migranti", rekao je Nestorović.
U Obrenovcu ima jako puno ljudi iz Bangladeša. Jesmo imali one migrante u Subotici, u onoj šumi, gde je bilo automatskog oružja, ubijanja i svega. To je paravojska, koja čeka neki mig, bog te pita šta čeka", završio je.
Pogledajte kako je Orban optužio Džordža Soroša da planira da oslabi Mađarsku koristeći migrante:
https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1954...tm_medium=widget&utm_campaign=Kurir_saobracaj
Stvarno, šta će toliki migranti tolike godine kod nas? Ko to izdržava?