"MI DRZAVU NEMAMO" - Milojko Pantic kod Ivana Ivanovica

Da li se slazete sa Milojkom Panticem ?

• DA, Milojko je potpuno u pravu.

• NE, Milojko je pijan i ne zna sta prica.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
44.084

14:00 "Mi drzavu nemamo - Bravo, teoretski drzavu imamo, prakticno Srbija ne postoji"

16:00 - "Drzava je u pitanju"

17:00 - "...da definisemo nasu drzavu ako mozemo, ako ne mozemo onda cemo nestati kao sto smo nestali u fudbalu..."

20:00 - "Mi smo definitivno jedna propala plemenska zajednica koja ne zna uopste kuda ce ni sta ce sama sa sobom"
Tema je politicka i ovde su samo neki od njegovih komentara, a pitanje je da li se slazete sa Milojkom Panticem ?

p.s. 30:00 "Orlovi orlovi ajmo svi u glas, Severinin sin jedan je od nas - JESMO LI MI NORMALNI LJUDI, INFANTILCI .... HAHAHAHA !"

Poslednja izmena:
Obicno ne glasam na svojim temama i anketama, ne slazem se sa idejama stranke ciji je Milojko clan, ali ovde je covek objasnio.
Cini mi se pijan, ali je OBJASNIO stanje u "drzavi".
Legenda.

p.s. Molio bi moderatore da ne brisu i ne spajaju temu, ona je politicka a ne sportska i dodiruje se stanja u drustvu i nepostojanju drzave.
Hvala.

16:09 - "DRZAVA JE U PITANJU"

Poslednja izmena:
U Srbiji nema plemena.
Ти већ имаш масу овако тупавих коментара, тако да је нејасно јесу ли они продукт твоје интелигенције, покушај ироније или си буквалиста какав се није појавио на форуму?

Ти већ имаш масу овако тупавих коментара, тако да је нејасно јесу ли они продукт твоје интелигенције, покушај ироније или си буквалиста какав се није појавио на форуму?

Reakcija na izjavu propala plemenska zajednica.

Milojko je dao lični doprinos ovakvom stanju. Meni je muka od takvih likova. Neka se žali svojim petooktobarskim drugarima. Oni su devastirali potpuno ono što je od države ostalo.

Ne znam kakav je doprinos dao, ovde pricamo o onome sto je rekao u vezi "drzave" i da li se slazete sa tim.

Meni moze biti muka i od najvece budale, ali ako kaze da je Zemlja okrugla da li ja treba da kazem da nije. :roll:

Hvala na komentaru.
Dovidjenja :bye:

- - - - - - - - - -

Sa cim se ne slazes konkretno?
Ne slazem se ni ja sa njegovim politickim opredeljenjem tj. strankom, ali s'cim se konkretno ne slazes u vezi ovog intervjua i sta je rekao ?

odgledah dobar deo emisije. A ne znam u kojoj je stranci ili koju podrzava ali gledajuci ovih 20 minuta nista pametno nisam cuo.
A napisah sto napisah i pored toga sto se slazem sa njim da je drzava propala i da smo izgubili kompas. SAmo sto on misli da treba da priznamo paralelne institucije u pristini i nezavisnost ap KiM i jos sto sta dok ja smatram da treba raditi sve to suprotno.

odgledah dobar deo emisije. A ne znam u kojoj je stranci ili koju podrzava ali gledajuci ovih 20 minuta nista pametno nisam cuo.
A napisah sto napisah i pored toga sto se slazem sa njim da je drzava propala i da smo izgubili kompas. SAmo sto on misli da treba da priznamo paralelne institucije u pristini i nezavisnost ap KiM i jos sto sta dok ja smatram da treba raditi sve to suprotno.

Hvala, ti njegovi stavovi mi nisu poznati, cak nisam znao ni da je clan te stranke dok nisam cuo u emisiji, ali se slazem kako je dijagnozirao drustvo i "drzavu".

Ne znam kakav je doprinos dao, ovde pricamo o onome sto je rekao u vezi "drzave" i da li se slazete sa tim.

Meni moze biti muka i od najvece budale, ali ako kaze da je Zemlja okrugla da li ja treba da kazem da nije. :roll:

Išta sa tim ša je on rekao, a 12 godina je podržavao one koji su državu urušavali. Misliš da se sada opametio? Ne. Samo su mu presušili izvori finansiranja. Takva fela bi opet zarad lične dobiti rasturao sve što je stvoreno.

Milojko je debil.

Sad je kao nešto u LDP-u, a pre neku godinu imao je emisiju koja se zvala sportska galaksija, emitovala se na nekoj opskurnoj televiziji, tamo su srbovali non-stop, hvalio se kako konačno imamo svoju zemlju, dovodio je Boru Čorbu u emisiju, dizali su tri prsta i pevali četničke pesme. I nosili su neke crveno-plavo-bele majce non stop.

I bio je još jedan njegov ortak, neki čiča isto, i on mu ga davao po srpstvu.

Poslednja izmena:
Milojko je debil.

Sad je kao nešto u LDP-u, a pre neku godinu imao je emisiju koja se zvala sportska galaksija, emitovala se na nekoj opskurnoj televiziji, tamo su srbovali non-stop, hvalio se kako konačno imamo svoju zemlju, dovodio je Boru Čorbu u emisiju, dizali su tri prsta i pevali četničke pesme. I nosili su neke crveno-plavo-bele majce non stop.

I bio je još jedan njegov ortak, neki čiča isto, i on mu ga davao po srpstvu.

Znaci debil je jer se hvalio kako konacno ima svoju zemlju i sto je nosio majicu u bojama drzavne zastave ?

Poslednja izmena od moderatora:

Back