Metrosexualci.. ko govana

Jedan moj prijatelj ima buraza koji je metroseksualac i dooosta vodi računa o svom izgledu, dok on voli lov i ribolov i izgleda kao da je iz šume izašao, a ovaj je urbanizovan da ne kažem feminiziran...
Da li će neko da se depilira ili ide u solarijum i na manikir i pedikir je isključivo njegova stvar...

Primetio sam da se od metrosexualaca frkaju samo one zhene koje su nesigurne u svoj izgled i zhenstvenost. Valjda im metrosi dodju kao neka konqrentzija?!
Takodje i homo-metro-fobichni mu$karci su latentni gejevi koji zhele da se distanciraju od pomenutih tako $to ce ih pljuvati. Otkud ljudima panichan strah od homica pojma nemam. Ok da te uhvati za tuki pa da ga nabode$ u cilju odbrane integriteta, ali da ti trazhi$ homose da bi ih nabadao.. tu nisu chista posla.
Mislim da ovi navijachi po svaku cenu zhele kontakt sa homosima. Ja da je neko govnav i ogavan ne bih mu prilazio, a oni rade suprotno.. jedva chekaju da ih izvacare, a posle nabodu pesnajom. Metrosi samo napred. Bar ne smrdite na ulici i u javnom prevozu :D

meni su prvo bile bezveze roze majice....al kad sam videla bebiroze bokserice sa nekim zvucnim imenom.....:bleah:
...eto jedino to....i ne volim muskarce koji imaju izfeminizirane pokrete....
....sto se tice vodjenja racuna o sebi i svom izgledu , s tim nemam problema....volim kad lepo izgleda , bavi se sportom aktivno , cist je , uredan....ako je to metro...onda imam jednog....:)

Back