metroseksualci

mislim da je bilo par puta, no nebitno
jel te Araon inspirisao, jer se trinmuje (ne brije se)

da te pitam, bez zle namere, sto skracujes tako kratku kosu, jer si poceo da celavis ili je slucajnost?

mislim, ponosan sam na sina, nikad nise stavio gel u kosi a kamoli nesto drugo, voleo bi da je musko, ono bas, al malo mora svako da odrzava, taka su vremena, sve te manipulisu, 3,4 mach ovo ono, sredi se, zene vole ovo ono, aj budi pametan pa se svemu suprostavi, bices ko crna ovca, mada sam ja tome uvek tezio, da budem sto zelim a ne sto drugi zahtevaju...

Sta ti je ovo Lave?

A hipsteri uništili metroseksualce. Znači spasimo se jednog zla, smeni ga još gore. Gde je nestalo muško koje pije pivo ispred zadruge, jede pasulj i kiseli kupus i pije rasol ( a ne kiselu) posle pijanstva?? Gde? Popije dva koktela, tri dana na noge stati ne može. Kaki samo kod kuće... emojasudbinokleta.

- - - - - - - - - -

Čupaju obrve, feniraju kose, namerno izgledaju neuredno... majkomilaštomerodi....

Dodji u moju vukoebinu, mozes da biras k'o u izlogu :lol:

ihh a sminkeri osamdesetih...sta se sad tu nesto iscudjavate

Sta njima fali :lol:

twistedsister_2882991a.jpg

Ja ti 'vaki nađem na pijaci, samo ako poranim... i još ima smeđ papir unutra.

To drzi bateriju da ne ispadne, znaci da treba da je zamenis vecom.

@Tema:
Zar nije to nestalo pre par godina?
Mislim da je i pre bradonja bilo jos nesto uglavljeno izmedju.

ja razumem da svako muško vodi računa o sebi, da bude čist, obrijan, doteran, da ima stila u odevanju...jednom rečju da bude šmeker...
ali ovo povodom čega otvaram temu je nešto drugo, nešto što mi je odvratno
evo šta kaže wikipedia, pogledao sam par foruma da pročitam mišljenja, ali bi voleo da čujem i vas na tu temu
šta mislite o takvim muškarcima, da li bi bile s takvim muškarcima, itd itd ?
razvežite priču
ako je bilo može lock i ban za korisnika smarača

urednost i higijena, prikolko moderan trend...ofkors
sve drugo...to mi više nije muško tipa ALFA
ne želim nikog da uvrijedim

Ne volim. Ne volim ni one sto se moderno oblace, tipa salovi i neke farmerke u trendu. Prate modu i ti fazoni.

sate još više volim :heart:

e da...tačno sam znao da će da premeste na muškarce...znači da sam hteo da otvorim na muškarcima otvorio bi na muškarcima...nema šta oni meni da određuju gde će da mi bude tema...
a i kažu bilo već više puta
može lock

Poslednja izmena:
Pitanje za kolege (iako nisam metro niti planiram). Da imate sansu da se tucate sa 10 Brazilskih goozica obucenih u karneval, ali (naravno ima ali), one izjave da vole muskarce sa depiliranim nogama i sminkom. Da li bi ste to uradili?

- - - - - - - - - -

Ne postavljam pitanje da li zene privlaci metro ili ne. Samo da mozda metro m misle da je to privlacno kod zena, na stranu gejeva naravno.

Pitanje za kolege (iako nisam metro niti planiram). Da imate sansu da se tucate sa 10 Brazilskih goozica obucenih u karneval, ali (naravno ima ali), one izjave da vole muskarce sa depiliranim nogama i sminkom. Da li bi ste to uradili?

- - - - - - - - - -

Ne postavljam pitanje da li zene privlaci metro ili ne. Samo da mozda metro m misle da je to privlacno kod zena, na stranu gejeva naravno.

Pre bih u kovacnicu za pojas nevinosti nego da licim na zenu.

ja razumem da svako muško vodi računa o sebi, da bude čist, obrijan, doteran, da ima stila u odevanju...jednom rečju da bude šmeker...
evo šta kaže wikipedia, pogledao sam par foruma da pročitam mišljenja, ali bi voleo da čujem i vas na tu temu
razvežite priču

Такви су гејеви.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Не. Наша бих неку која ми не поставља услове.

razvežite priču

ovaj vikipedisao :lol:

Neka nosi kako ko zeli, ali glupo je sto su sad svi pohitali da prate jedan modni trend.
Nesto bas i ne volim to preterano lickanje i udesavanje, i kod zena me nervira, a kod muskaraca posebna prica.

Nije sto se neko sredi i drzi do sebe, ajde to, ali deluju mi previse isfeminizirano.

Back