metro

• Začetnik teme Začetnik teme djama
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam znala da Bg ima metro.Da li se kao prevoz koristi voz ili nešto modernije.Metro je super stvar,bilo bi super da i Bg poseduje tako nešto.Gradski prevoz je očajan i sve gori.

a i koji cec nam metro ::))
salim se planira se neki metro video i sam i mapu sa buducim stanicama gde bi trebalo da budu
samo sto taj projekat treba da se ostvari u narednih ne znam koliko godina....

ahaa...ajd nek bude da sam razumela...samo da ptvrdim jel to na dusanovcu?ili je to lekino brdo?
no, zar mi nemamo metro stanicu kod vuka?
ja sam bila na otvaranju iste...zar nije to pocetak?i zar ne postoji tzv.gradska linija,pancevo,mladenovac,rakovica,nbgd?i prokop negde usput?a ko je rekao da prevoz funkionise,nije bas bio u pravu...da radi,ako izuzmemo mogucnost pogibije zbog bezobrazluka vozaca,da uzme kolegi putnike...ili losef trapa autobusa...ili da ne nabrajam :(

xpajamacax:
ja sam bila na otvaranju iste...zar nije to pocetak?i zar ne postoji tzv.gradska linija,pancevo,mladenovac,rakovica,nbgd?i prokop negde usput?

a to je metro? ... ne bi me iznenadila vest :arrow: u sudaru METROA i teretne kompozicije doslo je do izlivanja mazuta iz cisterne...

underwater:
xpajamacax:
ja sam bila na otvaranju iste...zar nije to pocetak?i zar ne postoji tzv.gradska linija,pancevo,mladenovac,rakovica,nbgd?i prokop negde usput?

a to je metro? ... ne bi me iznenadila vest :arrow: u sudaru METROA i teretne kompozicije doslo je do izlivanja mazuta iz cisterne...
:wink: serbian metro!,al imamo stanicu.tada su objavili da je lepsa od MOSKOVSKE.ali nisu rekli koje,jer ih moskva valjda ima puno i pravih! :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back