Metro Cash & Carry Srbija, umesto akcijske ponude - prljave krpe sve po 799 din

Već okačeno na Šta nosim danas. Ali evo...;)

Auuuu sto je ovo dobroo, svidja mi se :)
Nego što stavi tu torbu, daj da ti vidimo prstitje :)

Ovo sam ja recimo kupio na brzaka u tempu,
majica neka indijska za mislim 350 dindzi i lone sa dzepovima 500 dindzi.
Majica je mnogo dobra, kvalitetna pamučna ali zato sa lona otpadaju dugmad :lol:

Poslednja izmena:
Ajde bre sta se lozite kao samo u metrou je takva roba..sta je sa ostalom koja nije na akciji..ko se tamo oblaci nek procunja pa nadje nesto kvalitetno..ljudi kupuju hranu u kucne potrepstine zato sto je ocigledna razlika u ceni 20-30% jeftinije..boli me uvo takodje dal je shkart roba kad su osigurani i ladno sam im vratio blender posle godinu dana koriscenja i uzeo pare nazad bez ijednog pitanja..to u drugim prodavnicama ce uraditi malo morgen..ovo je ocigledno samo anti propaganda kad se objektivno ne pise o ostalim proizvodima koji su identicni kao u svud drugde

Da, sto se tiče rane tu si u pravu ali mislim, red je da se drze kataloga a ne da izbace jednu paletu i onda posle nema... Tako su mi izmakle i adidas kozne patike koje su planule u 10 minuta... U Metrou bude jako lepih i kvalitetnih majica svremena na vreme ne tako skupih :) Ovo govorim sa moje strane gledista koga ne zanima jurcanje po radnjama i rastezanje krpa... Da nema metora i sličnih koji mi nekako u mimohodu zavrsavaju posao :)

E sad sto se tice tempa... Tu sta god da sam kupio od neke kućne sitne tehnike nije sastavilo duze od par meseci posle cega me cekala jurnjava po servisima koji ne postoje... Znaci kupis uredjaj koji ima laznu granciju. U Tempu sam nailazio na podosta hrane kojoj je istekao rok trajanja a jednom sam nasao pile kome je istekao rok jos pre 2 godine :lol: Metro barem baci na akciju i to plane...

Poslednja izmena:
Na pogresnom mestu se izrazavate nezadovoljtsva. Idite ispred doticne vele prodaje i tamo im licno kazite sta valja a sta ne valja naravno ako imate petlje. Ovde niko ne moze pomoci, mali broj osoba ce procitati Vase postove posle nedelju dana kao sto se i uvek desava totalna amnezija

Mislim da nisi u pravu, svašta moze da se napravi upravo preko interneta ;)
Velike korporacije jako vode računa, provereno :)
Recimo da sada youtube postaje ubojito oruzje na nasim prostorima.

uh,a oni ce da se potresu kada cuju da nekome smeta nesto :lol:

Tiha voda breg roni ;)

Veruj mi, velike korporacije vode računa sta se pise na web prostoru... A male jos vishe ;)

Recimo bio je slučaj sa jednom firmom koja me nije ispoštovala... Baš onako seljački dibidus su se pokazali, kasnili sa rokovima, sve pogresno... I na kraju meni lik kaze - to ti je sto ti je... Meni se ne isplati treci put da radim... E mislim se... 2 godine je izlazilo ime njegove firme na prvom mestu kada ukucash u gooleu ;) Na kraju se registrovao na tom forumu i opet sve naopačke... Počeo da vređa.

Sve u svemu, sledeci put ce malo mozak da uposli kad je stranka u pitanju ;)
Pozdrav

Back