Meteor

Tada sam bio bas na sluzbenom putu na Mars, one civilizacije koje je na Zemlji postojala pre ove...Ova civilizacija NIJE PRVA koja na Zemlji postoji.
Ja sam u to gotovo sigurna upravo zbog razvoja religije, i tornjevi na crkvama i minareti na džamijama imaju oblik rakete, svi se klanjaju ljudima koji su došli prvi tako nekim vozilom sa druge planete, a pre njih su bili neki drugi

Ja sam u to gotovo sigurna upravo zbog razvoja religije, i tornjevi na crkvama i minareti na džamijama imaju oblik rakete, svi se klanjaju ljudima koji su došli prvi tako nekim vozilom sa druge planete, a pre njih su bili neki drugi
Ima mali milon dokaza da su nas u proslosti posecivali stanovnici drugih planeta...A mozda i krojili nasu sadasnjost i buducnost, ko zna?
Mozda su jos medju nama ? (ljudi-reptili, andjeli....)

Ima mali milon dokaza da su nas u proslosti posecivali stanovnici drugih planeta...A mozda i krojili nasu sadasnjost i buducnost, ko zna?
Mozda su jos medju nama ? (ljudi-reptili, andjeli....)
Ima, ali nisu vanzemaljci nego Atlantidjani koje su 1979. pronasli zive u nekim podzemnim tunelima
https://www.blic.rs/riznica/misteri...8-vanzemaljaca-radi-u-americkoj-vladi/62c6txj
Cuvena "bitka kod Dulcea" kada je poginulo 60 americkih specijalaca
https://www.alo.rs/vesti/na-americk...ih-sumnja-se-na-vanzemaljce-video/202917/vest

Asteroid promera oko jednog kilometra upravo se jako približio našoj planeti i juri pokraj Zemlje. Najmanja udaljenost na kojoj će nam biti je 5,6 miliona kilometara pa ne predstavlja ozbiljnu pretnju za planetu.

Ipak, zbog njegove veličine NASA ga pomno prati.

U izveštaju se podseća kako naučnici smatraju da je asteroid veličine oko 10 kilometara svojim fatalnim udarom pre 66 miliona godina prouzrokovao, između ostaloga, i izumiranje dinosaurusa.

Procene su da je ova gromada velika 990 x 440 metara, a u kategoriju potencijalno opasnih ušao je jer će kraj nas proći na udaljenosti manjoj od 0,05 au (astronomskih jedinica) i promer mu je veći od 150 metara. Inače, takvi udari potencijalno opasnih asteroida dogode se jednom u 10.000 godina.

I da u NASI znaju da ce udariti u Zemlju TO NIKADA NE BI REKLI da ne izazovu paniku u svetu!
Koliko se ne varam, krajem aprila bi trebao da "prodje" kraj zemlje? ukoliko to nije neki drugi astroid?

Back