- Poruka
- 79.551
Kaže moj bucmasti drug.. Kad nisam imao posao žena kaže.. svinjo jedna... Sad kad donosim finu lovu kući nisam više svinja sad sam meda.
Koja ste vi životinja?
Koja ste vi životinja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
хтео сам ту књигу да купим али није ми се далоKaže moj bucmasti drug.. Kad nisam imao posao žena kaže.. svinjo jedna... Sad kad donosim finu lovu kući nisam više svinja sad sam meda.
Koja ste vi životinja?
Nekad sam bila janje a sad sam oFcaKaže moj bucmasti drug.. Kad nisam imao posao žena kaže.. svinjo jedna... Sad kad donosim finu lovu kući nisam više svinja sad sam meda.
Koja ste vi životinja?
Kaže moj bucmasti drug.. Kad nisam imao posao žena kaže.. svinjo jedna... Sad kad donosim finu lovu kući nisam više svinja sad sam meda.
Koja ste vi životinja?
Tigrica lavitza machkitzaKaže moj bucmasti drug.. Kad nisam imao posao žena kaže.. svinjo jedna... Sad kad donosim finu lovu kući nisam više svinja sad sam meda.
Koja ste vi životinja?
Zovu te srceeeeee
Ah ah sad cu zaspamovati..Ovan, a u podznaku riba.![]()
Koja ste vi životinja?