METALLICA U BG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma mama ti se istrosila bre, nemoj da vredjas metallicu, metallica je trenutno ubedljivo najjaca i najkvalitetnija grupa na svetu, a to sto ti nemas ukusa to je druga stvar ;)

a sto se tice dolaska ......... pa jeste da kazu da je otkazano i da nece doci, al na njihovom sajtu i dalje stoji da hoce, a posto se sajt jako dobro i profesionalno odrzava onda kontam da ce doci posto bi uneli izmene na sajtu u suprotnom.

Long live Metallica.

metallica's fan:
ma mama ti se istrosila bre, nemoj da vredjas metallicu, metallica je trenutno ubedljivo najjaca i najkvalitetnija grupa na svetu, a to sto ti nemas ukusa to je druga stvar ;)

slushaj pozera ....... :lol:
pa dete, nemam ja nista protiv metalike, odavno je slusam, ali cinjenica je ...... mislim, znaju je svi posle najnovijeg albuma :wink:
a sto se najjaceg i najkvalitetnijeg na svetu tice ...... hihiihih. slusaj malo i nesto drugo

Metallica i dalje vazi za najjaci zivi bend na planeti. To sto oni izdaju neke, kako neki kazu, shit albume, sto im se ne svidja St. Anger, Load, Reload...nije bitno. Oni su najjaci zivi bend i to ostaje. Nijedan drugi bend nemoze uzivo napraviti atmosferu kao Metallica. I na koncertu ne sviraju samo nove stvari...uglavnom su stare stvari sto mogu potvrditi mnogi sto su bili na njihovim koncertima, ili sto su ih slusali na festivalima. Zato idem da slusam Metallicu, pa makar u Zagreb ako mi vec ova je*ena drzava ne bude omogucila da Metallicu slusam u svojoj zemlji.

E vi ljudi ste stvarno prsli PISE NA SAJTU PA PISE NA SAJTU vama ne vredi pricati. Valjda cemo mi pre cuti sta se desava u nasoj zemlji i da li ce koncerta biti ili ne. Ako ce oni da ispostuju ono sto su napisali onda OK ali o svom trosku sto cisto sumnjam. A sto se tice da su najbolji rkao bih samo da su BILI JEDAN OD boljih bendova i da sada polako idu u legendu koju je najbolje da ne kvare. Na koncert bih svakako voleo da odem ali samo zbog onog sto su bili a ne zbog onog sto su sada.

Neznam ja koliko se vi svi razumete u muziku
ali MetallicA je definitivno najbolji bend svih vremena
Tacno je da su legenda (ali samo za oni koi su gluvi da ih opet cuju)
Met. definitivno ni su istroseni i bice ih jos dugo.
Kao sto je i sami Kirk rekao u jeadn intervju: Ovo je samo pocetak :)

Ako neko zajebe pa oni ne dodzu to su definitivno vlada i kompanija ali necu sad o politici

Zasad Metallica dolazi i to je to
a oni koji imaju nesto protiv mogu da idu u.....

:twisted: To Live is to Die :twisted:

Narode, ja sam danas cuo da Komuna otkazuje i odlucio da probam da uradim nesto povodam toga. Naravno ja sam ne mogu nista, ali ako biste vi bili stvarno raspolozeni da pokusamo nesto (cisto da se ovo ne zavrsi na recima) ja sam za ZA. U sustini mislio sam da pocnemo od peticije ministru kulture, s' tim sto to mora da se uradi sto pre. KST bi mogao da bude dobro mesto za skupljanje potpisa (ponedeljkom i petkom), zatim Holiday i Kriticar.
Sta dalje??? Mogli bismo da blokiramo neki mostic :D :D :D !!! OZBILJNO. Ako ste raspolozeni mogli biste da mi posaljete predloge za tekst peticije (nemojte se zajebavati trebalo bi da bude uredno i lepo napisano jer niko nece obratiti paznju na peticiju koja bi sadrzala neka tipicna metal proseravanja). Za dalje cemo da vidimo. Nisam siguran koja e-mail adresa je zapisana ovde na krstarici, pa stoga evo moje adrese spincrus@sezampro.yu!!!

Pisite

Za ministarstvo kulutre Srbije

Postovani ministre, clanovi vlade, poslanici.

Javljamo vam se povodom najava muzicke rock grupe Metallica, koja se trenutno nalazi na turneji po Evropi, da odrzi koncert u Beogradu. Mozda niste upoznati sa muzikom i radom grupe Metallica, ali mozemo vam potvrditi da se radi o jedom o najvecih rock bendova danasnjice koji uzivaju svjetsku popularnost.

Nasa zemlja, napacena 10-to godisnjim sankcijama, blokadom, i bivsim rezimom, nije bila u mogucnosti da organizuje nastupe velikih muzickih imena kao sto je Metallica. Oni koji su imali malo vise finansijskih mogucnosti odlazili bi u drzave u okruzenju da bi slusali svoje omiljene rock bendove, dok je veliki broj omladine (i odraslih ljudi) bio uskracen za takav dozivljaj.

Sankcije su najzad prosle, nasa zemlja se polako otvara ka Evropi i svijetu, uspostavljaju se trgovniski odnosi, kulturne razmjene. Sve je manje onih koji izbjegavaju nasu zemlju, i svi zele da dodju, pa makar i nista ne zaradili, samo da bi nam pomogli da najzad pocnemo da se osjecamo dijelom Evrope i svijeta. Muzika je jedna od tih stvari koja povezuje ljude, opusta ih, daje im prijeko potrebnu energiju.

Metallica je ove godine na turneji po Evropi. Izrazili su zelju da sviraju u nasoj zemlji, po prvi put otkad postoje. Svaki muzicki casopis u svijetu, internet stranice koje se bave muzikom i kulturom, TV i radio stanice su objavile tu vijest, cak i kao svojevrsno iznenadjenje, jer to nije niko ocekivao. Svi su mislili da S&CG i dalje nema dovoljno snage, znanja i umijeca da organizuje takav veliki spektakl kao sto je koncert Metallice, iako u S&CG postoji ogroman broj ljudi koji postuju i slusaju tu rock gupu.

Naravno da u S&CG postoji i znanja i snage za organizaciju takvog koncerta. Ali niko ne zeli da bude na gubitku, pa ni organizatori. Jednostavno, porez na kulturu od 40% ne omogucava organizatorima da naprave takav spektakl kao sto je koncert Metallice. Oni znaju da narod u S&CG i dalje nema mogucnosti da plati 100 EUR za ulaznicu na takav koncert, ili vise, koliko te ulaznice kostaju u nekim razvijenim zemljama.

Na internet prezentaciji Metallice pise da ce koncerta biti. U S&CG se ovih dana prica da ga nece biti zbog poreza od 40%. Molimo vas, nemojte da dozvolite da ljudi iz S&CG moraju da odlaze u Hrvatsku ili Madjarsku da bi bili na koncertu Metallice. Nemojte da da dozvolite da velika muzicka imena pocnu opet da zaobilaze nasu zemlju. Nemojte da dozvolite da opet pocnemo da se osjecamo blokirani od strane cijelog svijeta. Dopustite omladini u S&CG da, kad vec nema mogucnosti da putuje po Evropi i svijetu, Evropa i svijet dodju kod njih. Mozda neko ne voli Metallicu, ne voli rock muziku, ali kasnije ce drugi muzicari praviti turneje, pop muzicari, rap muzicari, i svi ce zaobilaziti S&CG jer vide da se kod nas ne mogu organizovati koncerti. Molimo vas, nemojte to da dozvolite.

Bleak WinterFullMoon:
Luthien:
Istina je!!!!U Beogradu 15. Juna ima na njihovom sajtu,karte od 1.marta u prodaji,sve lepo pise!!!!!!!! :D :D :D :D

naravno da pise kad ga ovi jos nisu otkazali,jer se nadaju da ce se zakon o oporezivanju promeniti.Al slaba vajda.Ne nadajte se previse...

Nemoj tako da nas skenjavas surovom istinom (koja mozda ne bude!!!)sta god da sam time htela da kazem :?
Pusti nas da se nadamo!!!
Pa narode vidimo se 15 juna u BG,, jeeeeeee

Neznam ja koliko se vi svi razumete u muziku
ali MetallicA je definitivno najbolji bend svih vremena
Tacno je da su legenda (ali samo za oni koi su gluvi da ih opet cuju)
Met. definitivno ni su istroseni i bice ih jos dugo.
Kao sto je i sami Kirk rekao u jeadn intervju: Ovo je samo pocetak :)

Ako neko zajebe pa oni ne dodzu to su definitivno vlada i kompanija ali necu sad o politici

Zasad Metallica dolazi i to je to
a oni koji imaju nesto protiv mogu da idu u.....

:twisted: To Live is to Die :twisted:

ha ha,,,,,,ha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back