Metal VS. Punk

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...samo nije pozirao...

sid-vicious.jpg

Hocu da kazem, on je po meni jedan od retkih sa tadasnje scene koji je imao petlje da ide do kraja..svi su to nekako promovisali ali je samo on ziveo! Kako kazu, bio je prebrz za zivot...
Nodi-Sid je itekako uticao na dalju istoriju, on je PANK, bar je ono sto ja smatram pankom...a da je kojim slucajem preziveo, danas bi bio obicna matora budala i kao i svi ostali iz benda, verovatno bi pljunuo na prethodnih 30 godina i otisao da zaradjuje lovu... Tako da, od njega je ta prerana smrt i napravila legendu!

true8)

Nije mu pank upropasito zivot nego ja!:cry:

ne to nije istina

pa lepo tako napravio je od mene propalicu a i ja budala stapao se sa tim

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

punk mi isprao mozak kad cujem tekstove odmah sebe vidim u njima ili sam jadan ili agresivan a to mi i nije bas u cilju, jer kakve imam koristi od toga da me se svi plase ili da me sazaljevaju

Poslednja izmena od moderatora:
slusao sam punk nekih 3-4 godinei bogami ostavio je los uticaj na mene ljudi savetujem vam da se sto pre manete punk-a jer meni je totalno upropastio zivot

To je totalno tacna stvar...ali sve zavisi kako mu pristupis, ja imam drugare pankere koji su sjajni studenti, nemaju velikih problema sa porocima...
a imam i totalnih ludaka koji nisu uspeli ni srednju da zavrse, vecina njih su leceni narkomani, samo da napomenem da nisu praznoglavci, jednostavno, previse su se uziveli u ulogu...
Evo da i ja doprinesem malo...mene je pank FIZICKI s****o...uvek vucem neku prehladu, o modricama i posekotinama da ne pricam...Evo sinoc sam prespavao sa devojkom u podzemnom prolazu, na stepenicama, nismo mogli da se odvucemo do kuce a danas me zbog toga pluca ubijaju kad udahnem...
Kazem, zavisi kako se pristupi...ali cinjenica je da pank STVARNO moze da te sjebe...

Poslednja izmena od moderatora:
To je totalno tacna stvar...ali sve zavisi kako mu pristupis, ja imam drugare pankere koji su sjajni studenti, nemaju velikih problema sa porocima...
a imam i totalnih ludaka koji nisu uspeli ni srednju da zavrse, vecina njih su leceni narkomani, samo da napomenem da nisu praznoglavci, jednostavno, previse su se uziveli u ulogu...
Evo da i ja doprinesem malo...mene je pank FIZICKI sjebao...uvek vucem neku prehladu, o modricama i posekotinama da ne pricam...Evo sinoc sam prespavao sa devojkom u podzemnom prolazu, na stepenicama, nismo mogli da se odvucemo do kuce a danas me zbog toga pluca ubijaju kad udahnem...
Kazem, zavisi kako se pristupi...ali cinjenica je da pank STVARNO moze da te sjebe...

haha, ovo su dobri stari raspadi, cenim to... ponekad mi nedostaju takvi ekstremi... ali opet, nije to bas dobro, ako znas unapred da ces bas gadno da se s-eb-es posle... ipak je zdravlje najjvaznije, a ako dozvoljavas da ti muzika ili taj lajfstajl uzrokuje hronicne prehlade kako kazes, onda brate mili o cemu pricamo... covece to je samo muzika, neces biti bas mnogo kul ako si bas najveci raspad u kraju i ako se vuces sa prehladama i drugim bolestinama non stop... raspaces se, i psihicki i fizicki... al ti sa ponosom govoris o tome tako da je to jos gore... znam to, to je fazon, raspali smo, glavni klosari i loshi momci u kraju o kojima svi prichaju kako su kul... sve je to fino al kad si u nekim manjim godinama, u pubertetu... posle to ne bi trebalo da zrelom choveku bude smisao zivota... jer ti si chovek, nisi raspad, stvoren si normalan da bi se izgradjivao, da bi jachao i umno i telesno, a ne da bi se zbog nekih tripova unistavao i raspadao... chemu onda poenta choveka... bolje da si onda rodjen kao neka niza zivotinja, majmun, pacov... nista licno, no hard feelings...

OPET! :-D

Covece, to nije muzika. . .ponekad je stvarno previse, ali kada tako zivis 5 godina unazad, to ti postane normalna stvar. . . Ja vodim sasvim normalan zivot, mozda je to za neke stereotipe nenormalno, ali ja se stvarno iznenadim kad vidim da i dalje postoje ljudi koji na to gledaju sa gadjenjem ( i drago mi je da je tako, to samo govori da pank jos nije umro ;) ) Ja sa svojih 20 godina izdrzavam sebe i svoju devojku, studiram, ne zivim sa roditeljima vec u svom stanu, znaci nisam neki parazit.
Biti kul...meni to nikada nije bila namera, sve sto radim, radim zato sto uzivam u tome. . . Ja znam da je zdravlje najvaznije, ali srce je jace od pameti (aaa, kako pederski zvuci :-D ) , u januaru sam lezao u bolnici 11dana jer sam sa sa vec sjebanim grlom izasao na binu i pevao, da stvar bude gora, posle svirke sam samo u koznim pantalonama (znaci gore skroz go) izasao na sneg oko 2 ujutru i zezao se sa ekipom... Kapiram ja, vrlo glupo sa moje strane ali to je za mene bilo skroz ludo zezanje...
Neko zivi anarhiju na ulici a neko u dusi...rekao sam vec, pank moze da te sjebe ako ga shvatis na pogresan nacin...

Ja sam hteo da kazem da se moj zivot ne sastoji samo od spavanja na ulici, pijanki, svirki...uostalom, sinoc je oko nas 30 bilo u tom prolazu, neki overili od pica, neki nisu hteli da idu kuci, neki pozirali...
Bilo bi lose sve to sto radim da sam ja neki sljaker bez skole, ali i ja kao i svi ostali imam i "dnevni" zivot i obaveze. . . a pank je moj lajf stajl i zivim ga maksimalno! ;)

Ja sam hteo da kazem da se moj zivot ne sastoji samo od spavanja na ulici, pijanki, svirki...uostalom, sinoc je oko nas 30 bilo u tom prolazu, neki overili od pica, neki nisu hteli da idu kuci, neki pozirali...
Bilo bi lose sve to sto radim da sam ja neki sljaker bez skole, ali i ja kao i svi ostali imam i "dnevni" zivot i obaveze. . . a pank je moj lajf stajl i zivim ga maksimalno! ;)
Tako je Side! :grin: Guraj svoj stav, budi svoj... jer samo jedan život je tvoj ;)
Hehehe, malo sam se zanela...

OPET! :-D

Covece, to nije muzika. . .ponekad je stvarno previse, ali kada tako zivis 5 godina unazad, to ti postane normalna stvar. . . Ja vodim sasvim normalan zivot, mozda je to za neke stereotipe nenormalno, ali ja se stvarno iznenadim kad vidim da i dalje postoje ljudi koji na to gledaju sa gadjenjem ( i drago mi je da je tako, to samo govori da pank jos nije umro ;) ) Ja sa svojih 20 godina izdrzavam sebe i svoju devojku, studiram, ne zivim sa roditeljima vec u svom stanu, znaci nisam neki parazit.
Biti kul...meni to nikada nije bila namera, sve sto radim, radim zato sto uzivam u tome. . . Ja znam da je zdravlje najvaznije, ali srce je jace od pameti (aaa, kako pederski zvuci :-D ) , u januaru sam lezao u bolnici 11dana jer sam sa sa vec sjebanim grlom izasao na binu i pevao, da stvar bude gora, posle svirke sam samo u koznim pantalonama (znaci gore skroz go) izasao na sneg oko 2 ujutru i zezao se sa ekipom... Kapiram ja, vrlo glupo sa moje strane ali to je za mene bilo skroz ludo zezanje...
Neko zivi anarhiju na ulici a neko u dusi...rekao sam vec, pank moze da te sjebe ako ga shvatis na pogresan nacin...

i tebi je do ja-ja sto si lezao u bolnici 11 dana? ma dobro, na kraju krajeva raspadaj se, zabole me, evo ja sad nisam strejt pa mi se ovo sto pises cini lepo i sve to tako al verovatno bi ti nesto pri-ke-njao u normalni moklonostima ali eto neka ga... samo pamaet u glavu...... de na sneg hiljadu stepeni ispod ludilo... i to sto reche pank nije zika... ako nije zika sta je onda... lajfstajl u smislu ludilo zezanje pijenje klosarenje... to bre danas svi drugi rade... ne moras da budes pank da bi se raspadao... i i dalje mi je sh-it taj lajftsstajl... aj cao...

meni je normalan zivot da izadjem u kafic sa drustvom,pijemo zezamo se,imamo dobre ribe sto je istina a nikako spavanje u nekim prolazim i jurcanje go po snegu.
naravno da cu da se gadim toga.a ako za tebe recimo nije normalan moj nacin zivota onda treba da preispitas svoje stavove.ne delim ljude prema muzici koju slusaju,jer bi ja onda kao metalac u drustvu fensera bio najgori sljam i obrnuto,prilagodio sam se na neke druge frekvencije i drago mi je zbog toga.ne moram se ponasati kao degrad da bi imao neki svoj lifestyle...verovatno se i homoseksualci groze heteroseksualaca iako znaju da je bog stvorio musko i zensko i da je heteroseksualni odnos prirodan,e sad sto je u njihovim mozgovima ogranicenje je druga stvar.
to je kao ono,ludaku su svi drugi ludi a on sam sebi normalan.

meni je normalan zivot da izadjem u kafic sa drustvom,pijemo zezamo se,imamo dobre ribe sto je istina a nikako spavanje u nekim prolazim i jurcanje go po snegu.
naravno da cu da se gadim toga.a ako za tebe recimo nije normalan moj nacin zivota onda treba da preispitas svoje stavove.ne delim ljude prema muzici koju slusaju,jer bi ja onda kao metalac u drustvu fensera bio najgori sljam i obrnuto,prilagodio sam se na neke druge frekvencije i drago mi je zbog toga.ne moram se ponasati kao degrad da bi imao neki svoj lifestyle...verovatno se i homoseksualci groze heteroseksualaca iako znaju da je bog stvorio musko i zensko i da je heteroseksualni odnos prirodan,e sad sto je u njihovim mozgovima ogranicenje je druga stvar.
to je kao ono,ludaku su svi drugi ludi a on sam sebi normalan.

Pazi, ovo vec prelazi u vredjanje! Ako si ti idiot koji se prilagodjava, ja nisam... Ja imam svoj stav i odlicno znam ko sam i sta sam, ne volim rutinu i ponavljanje, volim kada mi je svaki dan razlicit, to me uzbudjuje na neki nacin, avanturista sam, ne zavisim ni od koga, kome se ne svidjam odjebem ga u startu a kome se svidjam primam ga uz sebe!
Mi pankeri imamo u sebi nesto sto ti nikada neces imati...a to su harizma i srdacnost!

Ma ok zivi ti kako hoces,ja sam samo povukao paralelu izmedju tvog i mog nacina zivota,to sto umem da se prilagodim ne znaci da sam idiot vec da sam otvoren za sve vidove nekih novih iskustava a nikako da zivim tvojim stilom,pa i da slusam pank opet ne bi bio takav!
I ja studiram,radim,profesionalno se bavim uzgajanjem jako retkih i skupih pasa kojih imam 11,bavim se groomingom i hendlingom,sviram gitaru,cesto idem na offroad dzipom,opet sve postizem kao i ti, i kad kazem na kraju da sam metalac ocekuje se klosarenje,martinke,lanci katanci...NE!
Kada kazes 'ja sam takav jer ja zivim pank' je prilicno ogranicen stav,dovoljno si rekao da si zbog takvih situacija lezao u bolnici,spavao na ulici i sl.
Mislim da je dalja rasprava suvisna.
Adios

Ne moze tvoja da bude poslednja nikako! ;)

Zbog cega sam ja naveo neke stvari o sebi? UPRAVO ZATO DA SKAPIRAS DA JA NISAM OGRANICEN U TOM POGLEDU!!! Pa **** te, ja sviram u BLUZ bendu (zbog novca naravno). Svirao sam i ucio klasicnu gitaru punih 13 godina, svirao JAZZ , hard rok pa i hevi metal! Nemoj meni o ogranicenjima...
Ali nista od toga ne nosim u sebi, kao sto nosim PANK!
E sad moze da se kaze "adios" ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back