Ludjov
Početnik
- Poruka
- 8
slusao sam punk nekih 3-4 godinei bogami ostavio je los uticaj na mene ljudi savetujem vam da se sto pre manete punk-a jer meni je totalno upropastio zivot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slusao sam punk nekih 3-4 godinei bogami ostavio je los uticaj na mene ljudi savetujem vam da se sto pre manete punk-a jer meni je totalno upropastio zivot
Zašto? Kako ti je punk upropastio život?e ljudi moj savet manite se punk-a
...samo nije pozirao...
![]()
Hocu da kazem, on je po meni jedan od retkih sa tadasnje scene koji je imao petlje da ide do kraja..svi su to nekako promovisali ali je samo on ziveo! Kako kazu, bio je prebrz za zivot...
Nodi-Sid je itekako uticao na dalju istoriju, on je PANK, bar je ono sto ja smatram pankom...a da je kojim slucajem preziveo, danas bi bio obicna matora budala i kao i svi ostali iz benda, verovatno bi pljunuo na prethodnih 30 godina i otisao da zaradjuje lovu... Tako da, od njega je ta prerana smrt i napravila legendu!
Zašto? Kako ti je punk upropastio život?
Nije mu pank upropasito zivot nego ja!![]()
To je totalno tacna stvar...ali sve zavisi kako mu pristupis, ja imam drugare pankere koji su sjajni studenti, nemaju velikih problema sa porocima...
a imam i totalnih ludaka koji nisu uspeli ni srednju da zavrse, vecina njih su leceni narkomani, samo da napomenem da nisu praznoglavci, jednostavno, previse su se uziveli u ulogu...
Evo da i ja doprinesem malo...mene je pank FIZICKI sjebao...uvek vucem neku prehladu, o modricama i posekotinama da ne pricam...Evo sinoc sam prespavao sa devojkom u podzemnom prolazu, na stepenicama, nismo mogli da se odvucemo do kuce a danas me zbog toga pluca ubijaju kad udahnem...
Kazem, zavisi kako se pristupi...ali cinjenica je da pank STVARNO moze da te sjebe...
Tako je Side! :grin: Guraj svoj stav, budi svoj... jer samo jedan život je tvojJa sam hteo da kazem da se moj zivot ne sastoji samo od spavanja na ulici, pijanki, svirki...uostalom, sinoc je oko nas 30 bilo u tom prolazu, neki overili od pica, neki nisu hteli da idu kuci, neki pozirali...
Bilo bi lose sve to sto radim da sam ja neki sljaker bez skole, ali i ja kao i svi ostali imam i "dnevni" zivot i obaveze. . . a pank je moj lajf stajl i zivim ga maksimalno!![]()
OPET! :-D
Covece, to nije muzika. . .ponekad je stvarno previse, ali kada tako zivis 5 godina unazad, to ti postane normalna stvar. . . Ja vodim sasvim normalan zivot, mozda je to za neke stereotipe nenormalno, ali ja se stvarno iznenadim kad vidim da i dalje postoje ljudi koji na to gledaju sa gadjenjem ( i drago mi je da je tako, to samo govori da pank jos nije umro) Ja sa svojih 20 godina izdrzavam sebe i svoju devojku, studiram, ne zivim sa roditeljima vec u svom stanu, znaci nisam neki parazit.
Biti kul...meni to nikada nije bila namera, sve sto radim, radim zato sto uzivam u tome. . . Ja znam da je zdravlje najvaznije, ali srce je jace od pameti (aaa, kako pederski zvuci :-D ) , u januaru sam lezao u bolnici 11dana jer sam sa sa vec sjebanim grlom izasao na binu i pevao, da stvar bude gora, posle svirke sam samo u koznim pantalonama (znaci gore skroz go) izasao na sneg oko 2 ujutru i zezao se sa ekipom... Kapiram ja, vrlo glupo sa moje strane ali to je za mene bilo skroz ludo zezanje...
Neko zivi anarhiju na ulici a neko u dusi...rekao sam vec, pank moze da te sjebe ako ga shvatis na pogresan nacin...
meni je normalan zivot da izadjem u kafic sa drustvom,pijemo zezamo se,imamo dobre ribe sto je istina a nikako spavanje u nekim prolazim i jurcanje go po snegu.
naravno da cu da se gadim toga.a ako za tebe recimo nije normalan moj nacin zivota onda treba da preispitas svoje stavove.ne delim ljude prema muzici koju slusaju,jer bi ja onda kao metalac u drustvu fensera bio najgori sljam i obrnuto,prilagodio sam se na neke druge frekvencije i drago mi je zbog toga.ne moram se ponasati kao degrad da bi imao neki svoj lifestyle...verovatno se i homoseksualci groze heteroseksualaca iako znaju da je bog stvorio musko i zensko i da je heteroseksualni odnos prirodan,e sad sto je u njihovim mozgovima ogranicenje je druga stvar.
to je kao ono,ludaku su svi drugi ludi a on sam sebi normalan.