Metal vise ne postoji,zao mi je ali tako je.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sto bwe sta je sa starim bendovima zivi njihova muzikaMetal vise ne postoji,zao mi je ali tako je.....
Grešiš i to puno. Ali, drago mi je što si otvorila ovu temu. Uverićeš se da se još uvek snima dobar metal i da još uvek ima ljudi koji slušaju i stari i novi metal.Metal vise ne postoji,zao mi je ali tako je.....
Žao mi je što si donekle upravu, ali s druge strane i nisi. Kod nas se metal i uopšte rokentol retko gde može čuti, ali zbog toga turbo-folk trešti na sve strane[emoji33]. Ali pojedini kultni bendovi kao što si Iron Maiden, AC/DC, Metallica...će živeto večno bez obzira na sve! [emoji2]
a oklem si ti da ti samo turbo folk tresti?
oz Donjeg Ljubis-a?![]()
I ne samo metal već čitav rokenrol, rokenrol je rat protiv društva, države, običnog života a tome nema mesta u vrlom novom svetu
Dok je zivog metalca, bice i metala! Dok je zivog talenta i istinskog ljubitelja koji ce da stvara, bice i metala!Ко каже да не постоји? Одувек је постојао и увек ће постојати.![]()
Bunt, umeju mladji da preteraju jer ne shvataju to na pravi nacin, vise kao kvazi anarhija, rusenje, sutiranje. RnR od kog je sve nastalo, prava ideologija mu je sloboda, bunt u odnosu na to da budes ono sto jesi a ne da se pokoravas svetu i drustvu.. a muzika se slusa sa uzivanjem, pank, rok, metal, pravi si u tome kada dodjes kuci, i slusas to istinski uzivajuci, a ne, ovamo sam npr - metalac, al zato kuci razvaljujem tipa Tomu Zdravkovica.A punk?
Da nekad je kroz muziku bio i bunt, i oslikavalo stil zivota, izrazavalo se neko nezadovoljstvo itd. A sad, svi su metalci, preslusavaju albume kuci u fotelji. Bunt? Koncert, šutka? Žurka?... Ako si mislio na "komplet tretman" onda šta reći, rekao si sve. Al ako mislis na slusanje metala, uzivanje u muzici i zvuku, e tu sinko silno grešiš. Tu su metalci, svuda oko nas....![]()
Grunge nisam slusala jedino znam da ono sto sam cula mi bljaks, sto se panka tice njega sam vec slusala, kod njega mislim da bas i jeste stvar i stil takav da ti nije potrebno dobro sviranje, ne znam ni sama. Izasla sam iz pank sveta davnoKakav punk i kakav grunge? To su pravci koji su nastali kod ljudi koji nemaju pojma da sviraju gitare, a hteli su da imaju nesto svoje i da se ne ugledaju na prave gitariste koji su umeli da sviraju nesto vise od tri rifa u zivotu.
Kao "dele muziku", a u stvari su samo bili neartikulisana masa moroncica iz UK. Da stvar bude najsmesnija, to je i najbolja stvar koja je izasla iz te zemlje. Punk i Grunge su odavno otisli u djavola, a metal je tu bio i ostace.
Iron Maiden se ne racuna, oni su u avionu iznad tih prizemnih ljudskih mera![]()