MEŠTANI SELA ZLOT U ŠOKU Tinejdžerka se našminkala i stavila parfem, pa se obesila

sekte su dezurni krivci. kada nema nekog logicnog objasnjenja oman je neka ljuta sekta kriva.

bilo i bice ljudi koji su psihicki stabilni sve dok im se ne dogodi nesto sto ne mogu da premoste.
ne mora to da bude nista veliko i nista "vredno umiranja"
jednostavno je tako...mi samoubice se radjamo, samo je razlika u tome kome je gde okidac...

Opa...da vidimo ko je sledeći da bude rođeni...posle derpera dobili smo i rođene samoubice.
Samo se prepustimo onome za šta smo rođeni, jel'da?
I tako, sledeći mogu da budu rođeni kanibali, ubice, palikuće, šta god poželiš. Samo kažeš - hej, ja sam rođen da budem huligan - i lomiš sve redom. Pa da.
Tako se dođe i do inkubatora u fabrici beba - po potrebi, odgajaće ih za ratnike, radnike, sluge...ma milina jedna, mravinjak...

ne lupaj gluposti znao sam ljude koji su izvršili samoubistvo jer su bili nesrećni i svi su ih maltretiralii posle su im takvi kako ti prišivali da su bili u sekti zato mi idu na k. takvi komentari kao tvoji

Tačno tako.

Ovo nesrećno dete je očigledno upalo u neku krizu, gadne pubertetske godine, nefunkcionalna rasturena porodica, maćeha pa njena deca plus majka valjda u Beogradu a ona ostavljena tamo i eto nešto joj kvrcnulo i tragedija.

Sekte jesu zlo ali ih spominjati u ovom slučaju je zlo na kvadrat.

Back