Mesta za upoznavanje

mare34:
St mislite koja su najbolja mesta za upoznavanje devojaka?
Gde su ribe najspremnije da ih neko startuje?

Umatnicke i knjizevne veceri, instalacije otkacenih kvaziumetnika, i izlozbe slika neafirmisanih slikara.Tu se okupljaju usamljene koke zeljne paznje i dijaloga.Cesto se iza njihovih pundjica i naocara kriju prave sex-masine, veruj mi.Jedna Andrea...Kad se setim ...UH...

Hahahahahhh, ovo za start u busu...
Bio sam još golobrad... i vozim se tako šesnajom, idem kod drugara, gužva u busu, i zagledam se u devojku ispred sebe. Prelepa. Stajala je na samom izlazu, opijen devojačkom lepotom pitam umesto " da li silazite ?" - "Izlazite negde?" ona se okrene i pogleda me...i oboje počnemo da se smejemo. Nije bitno šta se desilo kasnije..
Poenta - na svakom mestu. Samo budite prirodni.

U kaficu, u diskoteci, u autobusu, u supermarketu, na stepenistu, na utakmici, na plazi, u setnji, kod tvoje drugarice, kod njene drugarice...
Mi devojke, jedva cekamo da nam neko pridje, pa samo izvoli, neces da pogresis koje god mesto da izaberes! :)

najbolja mesta su neka "kretenska" tj slucajna! 8)
a najgora,ubedljivo:NET i posao/skola :?

e,da:da primetim-znam poprilican broj parova koji su se upoznali na svadbama drugih ljudi :shock: ...valjda je atmosfera bila inspirativna :lol:

"Izasao sam ispred zgrade(kao i obicno
u to doba)da protegnem noge.
I nista se specijalno nije dogadjalo dok nije izasla
ONA...kao u filmu-sve se usporilo,njeni pokreti njen
pogled,njena kosa koje je leprsala na laganom povetarcu...Sve bese kao iz bajke.
Resio sam to je to...sada ili nikada-cuvena
dvojba!
I na kraju bese ono nikada...
A sta ces ovako mi je ostala jedna lepa iluzija
koju bi ona srusila u roku od 2 minuta...
Ponekad treba uciniti neocekivano!!!"

Back