Mešoviti brakovi i ljubavi

kapetanmark

Legenda
Poruka
58.155
Da vas čujem, da li Vam je svejedno da li je vaša draga ili vaš dragi druge nacionalnosti?

Da li je da kažemo poželjnije ako je u pitanju naša Srpska nacija?

Svašta se prozivjelo, raznih sudbina je bilo u poslednjim ratovima devedesetih na prostoru bivše Juge...

Dakle?

Da vas čujem, da li Vam je svejedno da li je vaša draga ili vaš dragi druge nacionalnosti?

Svašta se prozivjelo, raznih sudbina je bilo u poslednjim ratovima devedesetih na prostoru bivše Juge...

Dakle?
Pa najmanje mi je pozeljno nase nacije. Zbog mentaliteta, ali ok uvek ima izuzetaka.

Dakle?
Sasvim svejedno. Dijete sam iz mješovitog braka a i sama sam u jednom takvom već 25 godina.

Hm. To nikad nismo razdvajali... Ko je odakle. Ja na ljisu ne znam ništa o nikovima koji dolaze, ni kog su političkog opredeljenja, ni koje vere, često ni odakle i najbolje da tako ostane.
Tema je takva kakva je. Ti imaš svoje teme.
Ima tih tema i studija analiza i u hr i u federaciji.
Pa nije za zgoreg eto čuti da imamo makar približno primera gde hrvatica u hr odu za Srbina kolko ovde Srpkinje i dalje idu ako zavole (za hrvata ili bošnjake) što i poštujem.

Daj da' čujemo ima li primera u suprotnom smeru da se tolko i one udaju za Srbinha...Radovalo bi me, ali mrka kapa?
🤔

Poslednja izmena:
Tema je takva kakva je. Ti imaš svoje teme.
Ima tih tema i studija analiza i u hr i u federaciji.
Pa nije za zgoreg eto čuti da imamo makar približno primera gde hrvatica u hr odu za Srbina kolko ovde Srpkinje i dalje idu ako zavole (za hrvata ili bošnjačka) što i poštujem.

Daj da' čujemo ima li primera u suprotnom smeru da se tolko i one udaju za Srbinha...Radovalo bi me, ali mrka kapa?
🤔
Znam jedan par, ona je hrvatica iz Zagreba, razvela se i imala 2 dece. Udala se za Srbina iz Bih koji tad nije imao ni brak i decu, i žive sad u Beogradu. Dobili su još 2 dece.

Mislim pričamo o ljubavi, govorimo ona ne poznaje granice ali kad se napravi bilo kakva usporedba ili analiza u regionu vidi se da ta izreka ponajviše važi u Srbiji gde se Srpkinje udavaju mnogo više za drugu nacionalnost nego je to slučaj za kako vec rekoh hrvatica u hr i Bosnjakinje u federaciji...

Dakle ljubav ne zna za granicu i naciju u Srbiji a u hr u federaciji?
🤔

Back