Mesovit brak-srbin+hrvatica

:DPrelaskom granice zatvorila je vrata za sobom,svoje proslosti i obitelji..Docekala me je nova zemlja,novi ljudi,i nimalo raspolozeni svekar i maceha mog buduceg muza..U5.mesecu trudnoce,sama,bez ikog svoga,bez prijatelja,zavoljela sam ovu divnu Vojvodinu,a nadasve N.SAD,Sad 6.god poslje,jos uvek,baka ne zna kako joj izgleda unuce,ujak kako izgleda necak..no vredilo je,imam novu, predivnu obitelj,(ubrajamo svekra i macehu):),..jedino zalim sto je narod s one strane grane-nazalost ,podlozan pricama medija,i onog starog-rekla-kazala:dontunderstand:dok stvarna slika ovih ljudi,izgleda sasvim drugacije..Nadam se da ce sve vise i vise mladih sljediti ovaj nas primer ljubavi,jer moja zrtva se isplatila!

Hvala ,najteze je proslo,nase vencanje,rodenje dece,sa moje strane bez ikog moga,no covek vremenom ocvrsne i prihvati stvari,nazalost-kakve jesu,smatram da su samo oni izgubili,ne videvsi unuke-a ja sam u svemu tome nagradena jednom divnom porodicom

samo napred...ljubav ne zna za granice,niti nacije i nacionalnosti....ljubav je jedina koja obuhvata i prihvata sve...bez pitanja i osuda...a sad...ljudi koji je nemaju i ne nose je u svojim srcima,pa..moze se reci da imaju jako veliki problem u svom zivotu...

Back