Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Ima studija koja pokazuje kako muskarci zaglupe u drustvu lijepih zena, sl je i sa tim ... glupnu malo vise neg' obicno![]()
Manipulacija.Kažem ja da su one koje ne koriste takvo "oružje" mnogo korektnije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima studija koja pokazuje kako muskarci zaglupe u drustvu lijepih zena, sl je i sa tim ... glupnu malo vise neg' obicno![]()
Da skratimo: žena je po difoltu izazivač bludnih misli, pokazala ili ne pokazala nožne prste, i sakrila svoje obline pod široku suknju ili obukla onu usku do kolena.I goli prsti na nogama su takođe izazivači i inicijatori raznih bludnih radnji, pa je u nekim bankama zabranjeno nositi sandale bez čarapa...
Da skratimo: žena je po difoltu izazivač bludnih misli, pokazala ili ne pokazala nožne prste, i sakrila svoje obline pod široku suknju ili obukla onu usku do kolena.
Ne dovode za džaba pojedine religije ženu u kontekst sa zmijom i zlom![]()
Nisu mi jasne zene koje oblace ultra-usko, ultra-kratko, nose wonderbra i ostala cuda, sto se bune ako ih muskarci dozivljavaju kao komade mesa. Mislim sta ocekivati ako su vasi istaknuti atributi, nista drugo no komadi mesa koji vasu sexualnost stavljaju u centar vase licnosti ...![]()