Truman
Elita
- Poruka
- 23.467
Jel zna neko gde moze da se nadje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chemical ali:Najviše u meksičkim pustinjama. A što pitaš?
Ma sta god treba ako mi kazes gde?Margott:...zavisi ko pita, 'koman il' bashtovan...
![]()
Pa neka poenta je da ta droga nije stetna,da ne izaziva ni psihicku ni fizicku zavisnost.Koristili su je Indijanci citavog svog zivotnog veka.Meskalin menja percepciju na nekoliko sati i ti u tim trenucima,ako je verovati autoru,vidis svet neverovatne lepote.Navedene su i studije u kojima je proucavan meskalin.jagodica:a shto bastovan to je biljka??
i shta kaze u knjizi
ali da li si ti jak da se ne navucesh i to :III
Truman:Jel zna neko gde moze da se nadje?
Hektora za vodica! Covek se nudi vec duze vreme...Margott:da, s tim shto bi u pochetku trebalo da imash "vodicha" kroz ta putovanja inache pucash k'o lajsna... u takvim iskustvima bi trebalo neko, iskusan na tom polju, da bude pored tebe, jer "instant" shirenje svesti nije ni malo bezopasno za psihu... navlachenje je malo dete u odnosu na to shta mozesh da dozivish ako nisi temeljno upucen..
da poenta je u tome što to ne škodi možda Indijancima...Truman:Pa neka poenta je da ta droga nije stetna,da ne izaziva ni psihicku ni fizicku zavisnost.Koristili su je Indijanci citavog svog zivotnog veka.Meskalin menja percepciju na nekoliko sati i ti u tim trenucima,ako je verovati autoru,vidis svet neverovatne lepote.Navedene su i studije u kojima je proucavan meskalin.jagodica:a shto bastovan to je biljka??
i shta kaze u knjizi
ali da li si ti jak da se ne navucesh i to :III
jbt!gigule:bingo!
naravno..
a onda neko ispriča pričicu o neškodljivoj drogi...mislim OK ali treba reći sve...
mada ima onih koji se navuku na drogu
npr. Janomame u Amazoniji, oni uduvavaju jedan drugom biljni prah u nos...drogu ne koriste često (inače su veoma upečatljivi opisi fizičke reakcije na drogu...) ali neki su navučeni na to...i propadaju u društvu,u svakom smislu...
bem mu miša valjda je nešto ostalo u ovoj glavi...SINDI:jbt!gigule:bingo!
naravno..
a onda neko ispriča pričicu o neškodljivoj drogi...mislim OK ali treba reći sve...
npr. Janomame u Amazoniji, oni uduvavaju jedan drugom biljni prah u nos...drogu ne koriste često (inače su veoma upečatljivi opisi fizičke reakcije na drogu...) ali neki su navučeni na to...i propadaju u društvu,u svakom smislu...
a otkud znate vi to sve? :shock:
:shock: a na kom faksu se to studiragigule:bem mu miša valjda je nešto ostalo u ovoj glavi...SINDI:jbt!gigule:bingo!
naravno..
a otkud znate vi to sve? :shock:
to smo studirali.
gigo... :wink:gigule:etnoligija i antropologija
Filozof. fax u Bg
Julian_Duranona:Gigo, jel' ti to sebi persiras?
Ja nisam antropolog... Mozda si to pomislila, jer sam sacekivao brucoskinje ispred faksa?
STA SE TI BUNIS!Julian_Duranona:Gigo, jel' ti to sebi persiras?
Ja nisam antropolog... Mozda si to pomislila, jer sam sacekivao brucoskinje ispred faksa?
To znaci da:gigule:![]()
![]()
ma flipnula sam Juliane
još malo pa ću se svađati ulicom sama sa sobom![]()