Месечна тема - Светло. сенка, време...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znxMiVP.jpg

Ово је сумрак, снимљено вечерас у 8 увече. Мислим д асе на овој фотки види оно што је Метлица говорила о снимању у то доба дана.
Међутим ако ову фоку хоћемо да користимо као основ за њену ЦБ верзију ( а то је и била основба намера), добијамо један сасвим другачији и много бољи резултат.

rDXPXSh.jpg

meni se uzasno retko desava taj 'zlatni sat', jer obicno kad imam vremena za sebe, i moje fotkanje, to je period 14-17h, pa se onda snalazim kako najbolje umem i znam (a i ne znam nesto puno, pa se vise snalazim) :lol:

ovo je jedna od retkih mojih 'zlatnih' (pre zalaska sunca, jedno februarsko vece), i puno je volim, narocito zbog uhvacenog trenutka

MFWvgdH.jpg

a ovo je jedna od mojih, cestih, kad je sunce bas svoje, pa kuburim sa particijama svetla i senke, pa ili muljam kroz obradu, ili ako vidim da ne ide, prezalim i obrisem, u nadi da se opet vrnem tamo i preslikam (nekad, ikad, kad stignem...)

svS5afu.jpg

па, добро,,, ова тема је била... фина...
Мене лично радује што и на њој и на осталим све више и то све бољих фотографија има... па би сад можда могли на неку мало озбиљнију тему да се бацимо...
рецимо овако нешто...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back