Mesecharenje

to bi se moglo tretirati kao bolest, kada smo isli na more, znaci skolsko odmaraliste, bilo je dece negde oko 35 ...to su deca do 4-tog razreda osnovne skole. Spavali smo u jednoj sobi moja majka i ja, i dva klinca koja je ona ucila.Jedna noci je jedan od njih ustao i onako obucen krenuo preko kreveta, sisao dole, otvorio vrata, sisao niz 30 stepenica...ja sam krenula za njim....ide dete dalje....i ide direkt na magistralu...tu sam ga uhvatila za ruku i jedva ga probudila.Imali smo tokom narednih 8 dana mnogo problema s njim.Kada smo stigli kuci, na pitanje "Zasto nam niste rekli da je Vase dete mesecar?", njegova majka je odgovorila..."E, to sam zaboravila.."(jedino tu sitnicu je zaboravila, da kaze na roditeljskom sastanku na kome je "pao"dogovor o tome kakvo ce biti letovanje i sve finese vezane za njega.:rtfm:

Ja mesecarim ponekad kad sam umorna.
Desava mi se da od moje sobe prodjem kroz 3 druge sobe i hodnik i izadjem na terasu.
Inace, zivim na 4. spratu.
Desavalo mi se na ekskurzijama-letovanjima da u toku noci predjem u neciji tudji krevet ili cak da pokusam da izadjem iz sobe.
Posle se naredna 2 dana svi zezaju na moj racun.A ja ih uvek lepo upozorim...

Inace, mislim da je to nasledno.
Moj deda je (kad je bio mali) u snu izasao iz kuce, otisao do skole i ujutru su ga nasli kako spava na skolskom pragu u pizami...Zvuci neverovatno...Inace, to je bilo u njegovom selu i skola je bila preko puta kuce, ali opet... Bar je bio dobar djak

Back