Mesec u VII kuci

• Začetnik teme Začetnik teme gabe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gabe

Početnik
Poruka
8
Mesec mi je u VII kuci u znaku bika, a tu se jos nalaze Fortuna i Hiron. Mars mi je u znaku lava u IX kuci, a Venera u XII polju u Vagi.A V kuca je u znaku riba i prazna je. Moze li neko da mi malo to pojasni? Hvala...

Mogu da protumacim samo najuopstenije, buduci da nemam tvoju natalnu kartu pred sobom (koja je ipak bitna u celini)... ne znam ni sta te je tu konkretno zanimalo - ljubav, brak,... sta ?
Mesec u Biku u principu OK, mislim ,lep polozaj za Mesec. Emotivna vezanost za partnera, i u principu pomalo zavisnost (emotivna) od drugih ljudi, partnera narocito. Potreba za vezivanjem! Jos sa vrhom V-e u Ribama, tu je uvek neka idealizacija, velika ocekivanja, masta, ..po pitanju veza. Ili pak tajne, prevare, i sl. Sve zavisi od ostalih aspekata (u koje ja nemam uvid). Ako je vladar VII-e kuce Venera (tj ako joj je vrh u Biku), u principu nije najidealnija postavka za brak jer je u XII kuci, sto vodi do razocarenja, tajni, prevara, do "smrti braka" ,ali naravno sve zavisi i od ostatka horoskopa. Inace same Vaga i Venera u XII-oj kuci naglasavaju tajne ljubavi, i tajne u ljubavi.
Jesi musko ili zensko ? Od toga bi dosta zavisilo tumacenje (svega), narocito Marsa u IX. Ako si zensko, neki muskarac u inostranstvu (ili iz inostranstva) je izvestan ... mozda cak i ozenjen, ili na polozaju.
Toliko mogu na osnovu svog znanja i ovih podataka da kazem! Jel OK?

Prvo, hvala za odgovor...
Inace zensko sam i trenutno nisam udata, ali mi je decko iz inostranstva. Ja sam se isto malo bacila na proucavanje astrologije, i procitala sam da Venera u XII polju moze i da "preporodi" coveka ukoliko ima sanse da ode u inostranstvo. E, pa sad, posto mi je je Jupiter u IX kuci, da li to znaci i da nece biti tako lose!?

Nema na cemu! (kao prvo)
Pa, ima neceg u tome sto ti kazes za Veneru u XII polju... ali bi onda (prema klasicnom tumacenju) to trebalo da bude neko bas dalje inostranstvo... tj neka prilicno udaljena zemlja, ili izolovana, ostrvska, primorska i sl. Pa sad ti gledaj koliko se uklapa!
Jupiter u IX, da...OK za inostranstvo, a i suvladar V-e kuce (u Ribama) pa je i to ok, ali naravno, naglasavam... presudni su aspekti medju planetama (i cela postavka). Za ovo, a i za sve ostalo! (recimo, u ovom slucaju ne bi bilo dobro da npr. taj Jupiter ima kvadrat sa Venerom, za pocetak )
Pa ...srecno :)

Back