Mesec soba-Simpo

• Začetnik teme Začetnik teme xella
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

xella

Veoma poznat
Poruka
14.341
Da li neko zna kada Simpo organizuje mesec soba sa popustom od 50% ?

Morala sam da pitam, jer planiramo da kupimo sobu, a ne bih baš da se zeznem kao pre 5-6 godina.

Mislim da smo tada u aprilu kupili jedan od skupljih kreveta u Simpu (cena je bila kao da kupujemo sobu sa svim elementima, a ne samo krevet), a samo mesec dana kasnije, jer je u maju bio mesec soba, smo mogli kupiti isti taj krevet za duplo manje para. :dash:

Eto, interesuje me da li "mesec soba" i dalje postoji... :bye:

Коначно сам нашао собу која ми се свиђа, а и остали се слажу. Е, сад, треба ми допуна, не цела соба, па морам да се распитам да ли продају одвојене елементе.
И ебига, нигде не пише цена на сајту, а цуњао сам и по другим сајтовима где се помиње и мораћемо лично да одемо до салУна.

Ужас, ишли смо да видимо. Па то везе нема са каталогом и фоткама које могу да се нађу за ту гарн. на нету.
Све похвале за фотографа...

Meni se svidela spavaca soba Remo i kada smo otisi da pogledamo to cudo koje kosta preko 100.000, razocarali smo se. Sada razmisljamo da kupimo (na jesen i na kredit) spavacu sobu Oxford. Ne znam koja je cena trenutno, ali bila je oko 130.000... :roll: Katastrofa...

Добра ствар је што могу да се купе појединачни елеленти, не мора цела соба.
А о суми - коментар излишан, нама треба софа (тј. мени лично) и све што иоле личи на нешто, квалитетно и да пристојно изледа, иде преко 140к дин за само софу (да могу да се успавам и преспавам кад гледам ТВ, башкарим се и одмарам, да је и на развлачење зашто да не и да то изгледа као да ће да траје неко време -ништа више!)
Дивота..

Poslednja izmena:
Ova ugaona garnitura Neapel, nije losa i na popustu je trenutno. ;)

02.jpg

Back