Mesec - razresenje misterije

... и што је најважније, они су рај рачунар имали још у 19. веку само су ћутали све до сада (војна тајна, баш као и за оног мајмуна који је летео на Месец још у 18. веку :lol: а ми то сазнајемо тек сада).

Опасни Амери :lol:

Nisam se javljao ima već dugo ali vidim da tema još ide ! 8)

Ali sam malo gledao po netu i upala mi jedna činjenica !!
Ja i ober smo se malo zezali oko Gagarina i njegovoj smrti ali ima još jedna činjenica!!
Nije samo Gagarin poginuo(nije obere automobilska nesreća nego ga avion nije poslušao??) već i Kumarov nakon povratka iz orbite (misteriozno mu se nije otvorio padobran?)
Ali nisu samo rusi pogibali misteriozno već i prva trojica amera u Apolu 1 i to u treningu??)
Ali i idemo onda na zadnje pitanje zašto je ubijen Kenedi 2 godine nakon najave američkog slijetanja na mjesec??

Ninjarijeka:
Ja i ober smo se malo zezali oko Gagarina i njegovoj smrti ali ima još jedna činjenica!!
Nije samo Gagarin poginuo(nije obere automobilska nesreća nego ga avion nije poslušao??) već i Kumarov nakon povratka iz orbite (misteriozno mu se nije otvorio padobran?)

bogami, ja ovo nisam rekao, to si sa nekim drugim pricao....
a o gagarinu cu sutra :)
nije bas toliko misteriozno koliko izgleda....

... и што је најважније, они су рај рачунар имали још у 19. веку само су ћутали све до сада (војна тајна, баш као и за оног мајмуна који је летео на Месец још у 18. веку :lol: а ми то сазнајемо тек сада).

Опасни Амери :lol:

...

...

...

Modruno, da te pitam nešto. Veruješ li da su kosturi dinosaurusa zapravo plastični modeli?

Back