MESEC i njegove aflikcije, shmrc, shrmc ...

• Začetnik teme Začetnik teme immph
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jes,Mesec u 10. Analogno Jarcu... S'a da ti pricam...?:think:
A meni je Sunce u 12. Lepote, divote?

ALI,ALI,ALI....dok smo OVDE... tj. na ovom forumu..znaci da nismo u AUT~u. nego da cak sta vise, trazimo resenja...:brus:

Ma da, ali ne mozemo protiv sebe, je l' da? :confused::kafa:

Potpuno te razumem, sestro :D
Nemoj da se frljamo sad sa tim kvadratima :lol:

p.s. Obožavam taj svoj svet, ne bih ga menjala ni za šta!

:zag:

Ajoj, Eve, nije isto, tebi nije u 12. (na srecu!) . :neutral:
A moj svet, isto ne bih menjala ni za sta. Imas veeeeliki pozdrav od mene! :D
flowertt0.gif

To je cist pokazatelj veze i najboljeg razumevanja izmedju dvoje,i jos mnogo stosta,cak i kad veza prodje,jaako dobar aspekt, meni je obrnuto:D mada to je bolje jer Mesec je zenski princip.. .

uh, bas tacno. hvala ti!
na zalost ta veza je zavrsena, ali svi primecuju da i posle 5 godina postoji jaka energija koju emitujemo on i ja kada smo zajedno.
ako ti ne dosadjujem, muskarac mesec u vodiliji, a meni mesec u strelacu, ali venera u vodoliji. on rak, ja jarac. njegova venera u biku.
kakav bi to bio spoj, imas li neko tumacenje?
za ovo prethodno si pogodio.

uh, bas tacno. hvala ti!
na zalost ta veza je zavrsena, ali svi primecuju da i posle 5 godina postoji jaka energija koju emitujemo on i ja kada smo zajedno.
ako ti ne dosadjujem, muskarac mesec u vodiliji, a meni mesec u strelacu, ali venera u vodoliji. on rak, ja jarac. njegova venera u biku.
kakav bi to bio spoj, imas li neko tumacenje?
za ovo prethodno si pogodio.

Pa ne bih ovde o tome,tema je Mesec ,ako hoces posalji sinastriju,pa cu ti reci povrsno,jer sin su teske..ali ako ti je bitno...a ovako,pa sta ja znam,ovako ne znaci nista,,mada Mesec Venera nije lose

Moj Mesec ima 0 sa Ju kao mojim duplim vladarem...u 7 p
1. znacenje - velika mama prema muskarcima :(
2. znacenje - mnostvo ljudi kroz posao, masa prolaznih ljudi...opet kazem kroz posao...
3. znacenje - velikodusnost, razumevanje, uvek spremna da pomogne. itd.

e sad u Blizancima...reci, pisane, usmene, kontakti, telefoni, bez procitane recenice tesko zaspim...

Dalje, Mo 0 Ju 90 Ur/Pl 180 Su

Katastrofa, roditeji razvedeni, ja razvedena, emotivni lomovi, burni dozivljaji, gomila padova i uspona, gomila suza, besanih noci itd...

1znx7gn.gif

Back