Mešanje

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.861
Pojma nemam kakav naslov da stavim jer mi nije namjera da buce krenu tim putem ! :)

primijetila sam ovamo a pratim i na tiktoku
Osobe koje nemaju šećer koriste odredjene ljekove koje se ovamo propisuju dijabeticarima sa namjerom da smrsaju

Nije reč o insulinu !!

Sad se pitam koliko je to bezopasno ?

To je istina, živa. Ali kontam da nije opasno jer sam čula da ih mahom i piju liječnice :D Ozbiljno. Metroformin navodno smanjuje apetit, toliko znam.

Imam jednog pacijenta kojem smo jednom sedmicno davali Dulaglutid tačno je tri primimo

U to tri sedmice je smršao vidljivo ali je svaki dan kukao o mučninu a teralo ga da i povrati i nije imao apetita

Nemam pojma ali kažem ti da je to hajp na tiktoku

Imam jednog pacijenta kojem smo jednom sedmicno davali Dulaglutid tačno je tri primimo

U to tri sedmice je smršao vidljivo ali je svaki dan kukao o mučninu a teralo ga da i povrati i nije imao apetita

Nemam pojma ali kažem ti da je to hajp na tiktoku
Da, treba proći period privikavanja, budu mučnine. Prođe nakon 2-3 sedmice. Jeftin je, može se kupiti bez recepta, mislim da ovdje Siofor košta par maraka-100-njak komada.

Da, treba proći period privikavanja, budu mučnine. Prođe nakon 2-3 sedmice. Jeftin je, može se kupiti bez recepta, mislim da ovdje Siofor košta par maraka-100-njak komada.

Ovde nije jeftin plus treba ti recept

12 komanda preko 200 eura

0F1D9B62-559D-4285-9633-E9A2CA3E33B7.png
B82C263C-D543-4512-BEFA-07EBC0352E6D.png

Pojma nemam kakav naslov da stavim jer mi nije namjera da buce krenu tim putem ! :)

primijetila sam ovamo a pratim i na tiktoku
Osobe koje nemaju šećer koriste odredjene ljekove koje se ovamo propisuju dijabeticarima sa namjerom da smrsaju

Nije reč o insulinu !!

Sad se pitam koliko je to bezopasno ?
Ukratko , idiotizam .
Ne znam šta drugo da kažem.
Koristiš lek za dijabetes , GLP 1 agonist zbog mogućeg neželjenog dejstva ( smanjuje apetit ).

Poslednja izmena:

Back