Kao suv kasalj na kraju ima nekad potez kao da ce da povrati, zvuci onako suv grub kasalj i to traje mozda vec godinu i nesto...
Postoje razni uzroci za taj kasalj, kod tvog psa najverovatnije je u pitanju srce ili opstruktivna bolest
pluca jer je vec duboko zasao u starost pa i nema smisla da ga vodis na neka komplikovana ispitivanja
nego da se pomiris s tim da sve ima svoj kraj. Ti kazes da je on veseo, jede, pije, hoce u setnje, jedini je
problem taj kasalj. Ja bih ti preporucila da mu dajes kortizon, to smiruje kasalj. Kupi Pronison u apoteci
i daj mu po 10 mg dnevno ili procitaj u uputstvu koliko je dnevna doza za njegovu tezinu, mozda je prvih
dana i 20 mg koliko i ima taj pronison. Neces nista pogresno uraditi, psu moze da bude samo bolje.
Ja sam taj pronison godinama davala svom prethodnom psu, ne stalno nego kada mu bukne neka
alergija koja ga je mucila 14 godina, a to uzima i moj muz protiv kaslja jer niko od lekara ne zna
od kud mu taj kasalj i onda tu i tamo uzme turu tog pronizona koji mu je i sam lekar prepisao kao
univerzalno sredstvo protiv kaslja.