MERLIN NECE OTKAZATI KONCERTE....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

FataMorgen

Legenda
Poruka
64.174
19. 10. 2011. 17:42h | sarajevo-

Merlin neće otkazati koncerte!

Pripreme za koncerte Dina Merlina u Beogradu (25. i 26.novembra) teku po planu i nema govora o njihovom otkazivanju, kažu menadžeri bosanskog pevača.
186637_d4_f.jpg

Ne može da razočara fanove koji su razgrabili karte za koncerte: Dino Merlin

Nakon što su region obišle slike paljenja zastave BiH, vandalskog čina aktivista Srpskog narodnog pokreta Naši, koji negoduju protiv koncerta Dina Merlina u Beogradu, u javnosti su se pojavile spekulacije o navodnom otkazivanju koncerta u srpskoj prestonici. Međutim, kako je za Sarajevo-x.com potvrđeno iz menadžmenta Dina Merlina, o tome se uopšte ni ne razmišlja.

"To su izmišljotine koje nemaju veze sa stvarnim aktivnostima na pripremi koncerta", kažu iz menadžmenta Dine Merlina.

Da podsetimo, Dino Merlin u Beogradu nastupa nakon dvadeset godina pauze. Zbog ogromnog interesa fanova i rasporodatih karata za koncert zakazanog 25. novembra, na zadovoljstvo svih onih koji nisu osigurali ulaznice za ovaj spektakl, menadžment je odlučio da koncert organizuje i 26. novembra. Prema prvim informacija već vlada ogromna potražnja za ulaznicama i za taj nastup bosanskog kantautora. Naime, od ponedeljka ujutro do utorka u 14 sati kupljeno je čak 11.000 karata, a gužve ispred prodajnih mesta su neprestane.

Kako obično biva, postoje i oni koji negoduju protiv nastupa Dina Merlina u Beogradu. Tako su aktivisti Srpskog narodnog pokreta Naši zapalili zastavu BiH, jer ne žele Merlina u Beogradu zbog "Merlinovog širenja mržnje protiv Srba". Da se radi o beznačajnom broju nezadovoljnih govore podaci o rekordno rasporodatom prvom koncertu i ogromnom interesu za drugi Dinov nastup u Areni.

Provokacija Srbije i njenih gradjana se nastavlja.....:aha:

Histericne fanove to ne zanima:evil: pevace oni u Areni zajedno sa Merlinom bas tu pesmu:evil:

Управо то.....зато и концерт јесте у Београд јер тамо има највећег шљама... од хунагара преко усташа и самих балија па до оних из добро плаћених организација за "људска" права... Што концерт не одржи у Новом Саду, Нишу или можда у Бања Луци...? :)

a sto cu ici na koncert nekome ko bi me klao zubima da moze?

Pa ne razumem kakve veze ima njegovo privatno misljenjem, sa muzikom koja nema apsolutno nikakve veze sa privatnim misljenjem? Osim ako nema neku pesmu 'Zakolji Srbina', ali mislim da ovi koji ce ici da ga slusaju ne idu zbog tako nekakve pesme.

Znas, i Corba je pevao 'cuti ujko, ubicu te ja', ali siguran sam da postoji stotine hiljada Hrvata koji vole da cuju 'Lutka sa naslovne strane'. Jesu li onda i Hrvati blesav narod?

Pa ne razumem kakve veze ima njegovo privatno misljenjem, sa muzikom koja nema apsolutno nikakve veze sa privatnim misljenjem? Osim ako nema neku pesmu 'Zakolji Srbina', ali mislim da ovi koji ce ici da ga slusaju ne idu zbog tako nekakve pesme.

Znas, i Corba je pevao 'cuti ujko, ubicu te ja', ali siguran sam da postoji stotine hiljada Hrvata koji vole da cuju 'Lutka sa naslovne strane'. Jesu li onda i Hrvati blesav narod?

nemam ja nista protiv da neko privatno slusa merlina, ali da mu ide na koncerte mi je jako bljak...

btw...cik da vidim kako bi se corba proveo u zagebu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back