Merkur

Ma to je generalno.....svima bi manje vise trebalo da je tako...jer se Merkur krece retrogradno....nego neko oseti neko ne oseti.... a ja sam ga BAS osetila......Ali zaista neverovatne stvari su postale verovatne....tipa stigne mi vazan mail X 8 , za neke meni vazne stvari koje se moraju uraditi,onog trenutka kada stvar krece u finalizaciju ,kontakti se gube ,mailovi ne stizu vise....a i ugovor potpisan i sve....ma ludilo....ajde da sacekam da prodje taj 29-ti......ccccccccccccccccc

Da jesam ....i kao sto vidis nisam ponovo dolazila.
Ali ti verovatno mislis na ovaj pod forum...gde je mene bilo pre no sto sam uopste pocela da zalazim na "Zenske teme,LJiS, Dom" i blabla.......a gde nikog od vas tada tu nije bilo....Astro. i Zdravlje su dva mesta gde odem da pitam kada me nesto zanima....jel ima neki problem?
A Ti ne bi bila ty kada ne bi kenjala.....Preskoci me ,molim te.Nisam vise raspolozena .....da li si ti ikada u plus fazi devojko..?

Suvise je neodredjen podatak,ali ovako uopsteno gledano znaci:gubis se u sitnicama,imas sposobnosti ali ne i prilike da ih plasiras,tumacis nadugacko i nasiroko iako znas da je sve jasno.....ali i ne mora da znaci!

Back