Merkel zatražila novi mandat, u Bundestag ulaze i ekstremni desničari

Комша се обрадовао због Вучића. Воли и он Меркелову. Али АфД гази.

Боже ме сачувај. Ја сам навијао за Линке који су добили 9%, а што је за вас дверце мисаона именица.
А навијам да Савезници спрече изградњу Северног тока 2 и онда ваш и Вучићев сан о савезу Берлина и Москве одлази дођавола.

- - - - - - - - - -

Zameraju mu otvaranje prema zapadu ali znaju da se nd treba šaliti sa kgb školom. Nisu Trampa bezveze savetovali da ne priča sa Imperatorom duže od pola sata. :lol:

Немој се заваравати да међу бољшевицима нема довољно кагебеоваца који не воле "Цара".

Poslednja izmena:
Pa jel to znači da AFD i Linke mogu saradjivati ko opozicija jer su proruski?

Kontam da za AFD glasaju nacisti pored drugih a za ove Linke glasa antifa i oni se šibaju po ulicama.

Bio bi to skroz nerealan savez jer se verovatno ne slažu oko migracija.

Они наступају из различитих позиција.
Линке су бивши ДДР комунисти.
АфД је странка са јаким хришћанским упливом и много за њих гласа људи који су некада гласали за ЦДУ али се ЦДУ одродио од своје базе гласача и постали су либерални уместо конзервативци. АфД види у Русији јак хришћански ослонац.

Poslednja izmena:
Победа Меркелове, плус ранија победа Макрона, значи да ће ЕУ постепено прећи са нивоа финансијске заједнице на ниво федерације европских држава.

Polako, vremena su vrlo turbulentna, danas jesi, sutra nisi

Od navedena tri lidera - Tramp, Makron, Angela - najmanje dva neće dočekati regularan kraj mandata u fotelji.

Primam opklade na ovo

Боже ме сачувај. Ја сам навијао за Линке који су добили 9%, а што је за вас дверце мисаона именица.
А навијам да Савезници спрече изградњу Северног тока 2 и онда ваш и Вучићев сан о савезу Берлина и Москве одлази дођавола.
Хахахахаха па Дие Линке су проруска странка, а Вучић је је далеко од Москве.

Хахахахаха па Дие Линке су проруска странка, а Вучић је је далеко од Москве.

Дие Линке је далеко од проруске странке.

Самим тим што је antifaschistische aktion де факто продукт њихове омладинске организације Linksjugend Solid.

Нешто попут ЛСВ-а и антифе у Новом Саду.

Back