Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Da mi posl sexa trne telo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da je izdrzljiv, da mu se digne na poljubac i ne spusta do kraja, da mu je bar prosecan, da zna da me dohvati i izebe tako da mislim da mi je tuki dosao do mozga, da zna i brzu i sporu varijantu sexa, da voli svasta da isproba i to aktivno bez dugog smaranja u jednoj pozi, da zna da se ljubi, da je vrlo uredan, da zna da bude i dominantan i podredjen u sexu....i svasta jos nesto.....![]()
Dakle drage dame, sta je po wama merilo pa da kazete da se neko hebe za 5+ (neyebitza me udarila u mozgic), gledam tamo kazu dame hebe se za 5+ , sta su po wama glavne karakteristike dobrog hebaca!?
Draga gospoda sta je po wasem misljenju merilo dobre hebacice!?Sta treba ona da ispuni?!
Dakle izvolte!
da je izdrzljiv, da mu se digne na poljubac i ne spusta do kraja, da mu je bar prosecan, da zna da me dohvati i izebe tako da mislim da mi je tuki dosao do mozga, da zna i brzu i sporu varijantu sexa, da voli svasta da isproba i to aktivno bez dugog smaranja u jednoj pozi, da zna da se ljubi, da je vrlo uredan, da zna da bude i dominantan i podredjen u sexu....i svasta jos nesto.....![]()
Kako si uspela da me tako lepo opišeš?![]()