Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
dijabetes je moderna bolest (ono kad se svaki dan i svuda jedu govna bez potrebe pa organizam trpi dok može)
ali je isto tako i - nasledna
uživajte u životu - pijte, pušite, jedite slatko, slano, kiselo, ljuto, slasno i masno
sve dok vam doktor ne zabrani
e onda svejedno koji aparat koristite za merenje šećera u krvi - jer se koriste oni patroni koji odgovaraju samo jednom uredjaju
nek je i od iste firme - jer periodično promene veličinu patrone pa ne može u uredjaj kom ništa ne fali
idu logikom - tebi treba rezultat za privatno a njima pare a na patrone i nije neka zarada
mislim nije da nije al lepše je kad opet kupite nov aparat
Taj secer je ozbiljna stvar ljudi, treba da se proverava. Idem sledece nedelje da dam krv na analizu, a uradicu i secer, to radim cisto iz straha jednom godisnje trazim od doktora uput za proveru secera. Nisam tome sklona i pazljivo se hranim, ali toliko se plasim da radim za svaki slucaj.
Taj secer je ozbiljna stvar ljudi, treba da se proverava. Idem sledece nedelje da dam krv na analizu, a uradicu i secer, to radim cisto iz straha jednom godisnje trazim od doktora uput za proveru secera. Nisam tome sklona i pazljivo se hranim, ali toliko se plasim da radim za svaki slucaj.
Joj, ne treba da se plasis. Razumem te... tako i ja svaki put kad imam kontrolu za tumor markere, ali uvek sa sobom “porazgovaram” i idem dalje. Jedna nova ispred druge, stignem gde treba.
Da vas upoznam. U toku je akcija kupis 50 trakica za merenje (1 pakovanje) i dobijes aparat. Cena je 2-2300 din. Inace trakice mogu da se kupe na komad.
Meni je vazno da tacnost bude ok ?
-Aparat Preision (firma Abbot) (Valjda engleska)
prednosti : trakice su pakovane u kesicama (slicno tabletama u tablama). Kad kupujes na komad ne treba da otvaraju kutijicu sa svih 50 komada. Trakice su osetljive, ulazi vazduh, svetlost. Aparat je tanak. Tacnost ?
- Aparat Contour plus (firma Bayer)
Prednost : trakica bolje usisava kap krvi (ne propadne ni jedna trakica) . aparat je vrlo malo deblji od predhodnog . Mana - trakice u kutiji ,
- aparat Prizma - (proizvedeno u kini ?)
Nemam ga .Prednost - Izgleda da spada u jeftinije, ako je tacan , onda ga mozda treba kupiti ?
Joj, ne treba da se plasis. Razumem te... tako i ja svaki put kad imam kontrolu za tumor markere, ali uvek sa sobom “porazgovaram” i idem dalje. Jedna nova ispred druge, stignem gde treba.
Ne, nije stvar u strahu. Ne plašim se, već ne mogu da se nateram da
odem u Dom zdravlja.
Možda razlog leži u onom besomučnom čekanju, koje me izluđuje !