MERCEDES E 270 CDI 2004 godiste

Postoji zabrana postavljanja linkova ka drugim forumima. ;)
Inace, auto je odlican nema nikakvih vecih karakteristicnih kvarova, ide odlicno, pogotovo kad se chipne za 150 evra i dobijes 30ks vise i 70 Nm vise...
Motor i menjac odlicni, potrosnja je smesna za full size limuzinu sa 2.7 motorom.
Sve u svemu, pravi Mercedes :ok:

potrosnja je http://www.cars-data.com/en/mercedes-e-270-cdi-avantgarde-177hp-32380/specs.html u idealnim uslovima i u beogradu zimi dodaj litar za grasku voznju, inace za voznju vrh, mane registracija, losa nafta sjbe dizne i pumpu, i obazrivost prilikom servisisranja (nedaj boze majstor da ti nesto sjbe) za ostalo nebrini, ako nisi vozio zadnju vucu, po snegu polako prve godine sa odgovarajucim !uzim gumama.....

Poslednja izmena:
najmanji automatic potrosac u klasi, to godiste, i najbolji izbor, i jednostavno te tera na opustenu voznju, da uzivas, osim ako se nisi rodio u s klasi
potrosnja moze da ide i do 12 l cak i na otvorenom, pod klimom i makazice, 170 km \h brdsko planisnko:mrgreen:
vozio sam ga cesto, ali nisam posedovao i odrzavao, cak i vlanici nemaju poma sta im stavljaju od delova, jednostavno oteraju u servis, to bi i ja voleo da znam, sta kako gde, jedan vlasnik mi je rekao da org didkovi kostaju 5000 dinara, verovatno fals, i tarju 10 000 km, lupeta kao bubanj
i ja bi vole da cujem jos.....

Poslednja izmena:

Back