Momcilo M.
Obećava
- Poruka
- 83
Sta je bolje ? Malo diskusije i razlicitih misljenja nije na odmet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha po redosledu ili pocetnom slovu ?
Meni se najviše dopada BencHaha po redoskedu ili pocetnom slovu ?
Interesantno, zene vecinom obozavaju Audi, doduse ne znam zasto. Nece da kazu ali moje iskustvo je takvo.Meni se najviše dopada Benc
Pokušala sam da se naložim na BMW i Audi ali bez uspeha
Mercedes, ofc!Sta je bolje ? Malo diskusije i razlicitih misljenja nije na odmet
To možda da ih neko vozi u OOOO ali ja hoću da vozim.Interesantno, zene vecinom obozavaju Audi, doduse ne znam zasto. Nece da kazu ali moje iskustvo je takvo.
To možda da ih neko vozi u OOOO ali ja hoću da vozim.
Zato mi treba ovako lep MBUX
![]()
U stvari to je neki pederski na struju, ali shvataš poentu, elektronika je bolja u Merku
Ne obozavaju one audi nego tipove koji voze audi.....Interesantno, zene vecinom obozavaju Audi, doduse ne znam zasto. Nece da kazu ali moje iskustvo je takvo.
Shvatam...U stvari to je neki pederski na struju, ali shvataš poentu, elektronika je bolja u Merku
Haha ima istineNe obozavaju one audi nego tipove koji voze audi.....
To za vezicu...za brak je naravno mecka, mecka kad nece decka....
Audi je ni kriv ni dužan postao krimi auto
Audi je ni kriv ni dužan postao krimi auto
Za koga ti kupuješ taj auto? Za đoku ili?Interesantno, zene vecinom obozavaju Audi, doduse ne znam zasto. Nece da kazu ali moje iskustvo je takvo.
Ma ne kupujem ja nista. Imam auto. Tema za malo diskusije.Za koga ti kupuješ taj auto? Za đoku ili?![]()